دوستان یادتونه بهتون گفتم صاحبکارم سع بار دستشو زده به دستم بعد ازتون مشورت گرفتموچی بگم بهش تاپیک قبلیمو نگاه کنید معلومه بعد از مشورت گفتم بهتون خبر میدم بچه ها حالم خیلی بده بعد از اون دوباره دستشو زد به دستم گفتم من شوخی دستی ندارم بعد دوباره امروزم دستشو زد به دستم گفتم من از تمای فیزیکی خوشم نمیاد ممنون میشم رعایت کنید گفت داستان داریم با تو توی کار میش میاد گفتم من حساسم گفت حساس نباش ی موقع توی کار رد شدنی بهم میخوریم 😑😑😑گفتم من خط قرمز دارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
نه این هر چی بهش میگم متوجه نمیشه پس چرا اون یکی کارفرما که مهندسه دستش بهم نخورده؟اگه قرار بود هر کی بره سرکار دست صاحبکارش بهش بخوره که طرف کثیف بود میخوام بیام بیرون نمیدونم تا سر ماه جوری بیام بیرون
بزن تو گوشش تا خجالتزده شه.از کنار این تعرضات ساده رد نشید،شلوغش کنید همه بفهمن دیگه کسی جرئت نکنه با هیچ زنی اینکارو بکنه
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا