2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم چیشده

احساس میکنم نمیتونم کنکور تجربی بدم.کلی هزینه کردم برا مشاور و کلاس هر چهار درس و شرکت کردم الان انقد دارم بد پیش میرم کلا نا امید شدم💔😔

من قبلا هنر دوست داشتم ولی از چندتا دانشجو پرسیدم گفتن هنر بازار کار نداره فقط برا مهاجرت خوبه و... منم اومدم سمت تجربی اما الان پشتکار ندارم رسما فقط پول هدر دادم

‌‌‌

منم افسردگیم خیلی زیاد شده وقت روان پزشک گرفتم همش می خوام داد بزنم بزنم همه چیز رو بشکونم خونه رو آ ...

منم داشتم و دارم ولی هیچوقت نذاشتم کسی بفهمه دلم نمیخواد پدر و مادرم غصه منو بخورن.خودم تلاش کردم حالمو بهتر کنم و هنوزم اونقدر خوب نشدم

‌‌‌

بابتش دکتر رفتی؟  من چون وسواس فکری دارم افسردگی ام از اون میاد

نه نرفتم میگم ک به کسی نگفتم.خیلی سخته تنهایی مجبور باشی خودتو قوی تر از اون چیزی ک هستی نشون بدی.

‌‌‌

بابتش دکتر رفتی؟  من چون وسواس فکری دارم افسردگی ام از اون میاد

شما زمانی ک واسه کنکور میخوندینم افسردگی داشتین؟

به نظرت میشه با وجود افسردگی تو کنکور موفق شد

‌‌‌

اره داشتم و بیشتر هم می‌شد همش  آره میشه

من بیشتر واسه این نا امیدم اخه خیلی خسته میشم برا درس خوندن همش بی حوصلم،چطور میخوندی الان دانجشو پزشکی هستی؟

‌‌‌

من بیشتر واسه این نا امیدم اخه خیلی خسته میشم برا درس خوندن همش بی حوصلم،چطور میخوندی الان دانجشو پز ...

اره الان دانشجو ام 

دیگه همش تست میزدم وسط تست هام گریه می کردم 

یه دفتر داشتم همه افکارم رو اونجا می نوشتم این خیلی بهم کمک کرد 

اره الان دانشجو ام  دیگه همش تست میزدم وسط تست هام گریه می کردم  یه دفتر داشتم همه افکار ...

چه خوب ک از پسش براومدی😍

روزی چند ساعت میخوندی؟ پایت قوی بود از اول؟

‌‌‌