2777
2789
عنوان

کسایی که گواهینامه رانندگی گرفتین

174 بازدید | 20 پست

من تقریبا دو ماه وقتم آزاده به نظرتون این مدت کافیه برای یاد گرفتن؟ برای شما مدت طول کشید تا گواهینامه بگیرین؟ لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنین

واسه من همون دوماه طول کشید

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2 سال طول کشید 

چون کرونا بود ایین نامه برگزار نمیشد بعدم خبر ندادن ک برگزار میشه بیا خودم فهمیدم

وقتی فهمیدم تا وقتی گرفتمش 2 ماه طول کشید

1 ماه درگیر ایین نامه بودم یک ماه هم ازمون شهر

اما من رانندگی بلد بودم کلاسا راننده منو کلا 6 جلسه نیم ساعته برد

اواسط تیر ماه ثبت نام کردم

اول مرداد کلاس هاش شروع شد ۱۲ جلسه بود سر جمع ۵ جلسه کلاس یک هفته هم رانندگی هفته بعدش ازمون آیین بود ک قبول شدم هفته بعدش ازمون شهری بود اونم قبول شدم مهر ماه گواهینامه صادر شد..کسی ک تو ایین قبول نشه شهری نمیتونه بده همچی بستگی به قبولی خودت داره

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__