2777
2789
عنوان

وای بچها بیاین🤣🦦

89 بازدید | 6 پست

دیروز برا نامزدم«دوستیم»ی پست فرستادم

نوشته بود بفرس برا نفر اول شیر لیستت حتما برات میخره منم فرستادم براش «پیتزا»بود🦦

پیام داد می‌خرم برات بعدش زنگ زد گف چشم از دانشگاه برت میدارم میخرم میخوریم گفتم ن بابا شوخی میکنم همینجوری فرستادم😐واقعا چرا اینجوری میکنم مننن بخاطر ی پیتزا ک شاید نهایتش بشه۲۰۰ تومن خجالت میکشم بعد ازدواجم همینطوری میشم ینی؟🦦

الان کارم زشت نبود ک براش فرستادم؟☹️هیچوقت ازش چیزی نخواستم ت این ۵ سال بنظرتون کار بدی کردم یا حق دارم ت این۵ سال😒قبل از این هرچیزی میگف بگیرم یا بریم کافه رستوران میگفتم ن نمیخوام واسه همون دیگه این اواخر هیچ تعارفی نمیکرد🐈

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

چقد مث منی حالا من کسی و ندارم ولی همینجوری ام 

وای چه حس بدیه وااااای

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مث منی حالا من کسی و ندارم ولی همینجوری ام  وای چه حس بدیه وااااای

🦦🤦🏻‍♀️

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
چرا؟😐

آدم بده اینقدر کم توقع 

مثلا اگه چند ماه بود دوست بودین حق داتشی خجالت بکشی ولی بعداز ۵سال دیگه کم توقع میبینه تو رو حالا من نمیدونم قصدت با این فرد ازدواج یا نه در کل با هرکس ازدواج کردی اینقدر کم توقع نباش زنی ک خرج داره عرج داره گلم