2821
2789
عنوان

طلای دست دوم

498 بازدید | 27 پست

سلام میگم. نظرتون چیه. برای. خرید. طلا. دست. دوم. خوبن یا نه. آخه. مطلبی. خوندم‌  نوشته. طلای. دست. دوم. یا بیماری. پوستی. میاره یا. ممکن. هست. سرقتی. باشه. یا. تقلبی. باشه. موندم. چه. کنم. نظرتون. چیه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه سرمایه گذاری بلند مدت خیلی خوبه..ولی از طلا فروشی های معتبر بگیرید با فاکتور میدن

آخه ‌بیشتر. تو سایت ها. مثل. دیوار. و با سلام و غیره. هست. به نظرت. طلاق وشی. ها.  دارن

چرا بین کلماتتت نقطه گذاشتی.تو کیبورد گوشیت دکمه بزرگ که فارسی یا انگلیسی و..می‌کنه رو بزنی فاصله میندازه.از جای معتبر بخر که تقلبی نباشه.دزدی هم حق به گردنت نیس چون پول دادی گرفتی.بیماری پوستی هم خوببب بشورش 

کاربری دست دونفر
شما با فاکتور میخری. پس سرقتش به شما ربطی نداره.  بقیه مسائلی که گفتی ام نمیدونم

ببین.نوشتن  بیشتر. فروشنده. ها. حتی. فاکتور. تقلبی. هم‌‌درست. میکنند. اصلا. فکرم. کار. نمیکنه. با خواندن. این. مطلب.  دلم. یهو. خالی. شد. قبلش. ذوق داشتم. الان. ترس ودلهره آخه. طلای. تو. هم. خوب. گران تره اجرت. و مالیات. 

چرا بین کلماتتت نقطه گذاشتی.تو کیبورد گوشیت دکمه بزرگ که فارسی یا انگلیسی و..می‌کنه رو بزنی فاصله می ...

خواهر گلم‌‌کیبوردم.میدونم. ولی. این. پایین. که. فاصله. میاندارن چون. سریع. میزنم. دوبار.  نقطه. میخوره و بعدش. دیگه. عادتم.شده شما. ببخش. از این. که. اگه. نقطعه ها. باعث. اذیتت در خواندن. میشه. 

من هم خریدم هم فروختم وقتی میارم میشورمش ،بعدش واقعا فرقی نداره

حالا. اره. درست. میگی. اون که. میشه. بشورم و ضد عفونی. ولی. بیشتر. برای. تقلبی. و. حتی. تو وزن. اون. و. مهم. تر. سرقتی.  هست. که. ترس. دارم. آخه. من. از این. سایت ها. که. آگهی. زدن. میخواستم. بخرم. چندتا. رو. پسندیده. بودم. ولی حالا. سر دوراهی.قرار گرفتم اگه. بازم‌ راهنمایی. ام. کنید ممنون. میسم‌ به نظرتون. اصلا. بی خیال. بشم. بهتر نیست. نهایت. صبر کنم. تا. پس انداز. بیشتر. بشه. بتونم. نو. بخرم 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز