2777
2789
عنوان

حالم بده

83 بازدید | 2 پست

خیلی خسته ام. از زندگیم لذت نمیبرم انگار هر روزم عین هم شده. تمرکز ندارم نمی تونم درس بخونم.  انگار همه زندگیم شده تنهایی.  از خونه فراری ام. بچه ندارم.  اختلال شخصیت مرزی دارم. دلم میخواد برم یک هفته یه جایی که کسی اشنا نباشه به هیچی فکر نکنم.  روزا همش شده گوشی و گریه. حوصله غذا پختن ندارم. دارو هامم دیگه نمیخورم. به خودکشی فکر می کنم. یه نفر بمیره بهش حسودیم میشه  کاش من جاش بودم. انگار یه رنج زیادی بمن وارد شده.  حالم از همه چی و از خودم بهم میخوره. دلم میخواد تغییر بدم اما نمی تونم شروع کنم. 🥺🥺🥺 خیلی خسته ام. کاش تموم میشد این زندگی برام. 

شکلات تلخ بالای۸۵٪بخورخوب میشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان