2777
2789
بارداری ؟؟  مشهدی واسه منم دعا کن منتظرم دعا کن این ماه نتیجه بگیرم

ن عزیزجان این ماه اقدام بودم اما فهمیدم یه جور عفونته دارم،کپسول میخورم،گفتم محض احتیاط حالا ک مشهدم یه سونوی رحم بدم،ببینم اوضام چطوره،ان شاالله ب زودی باردار بشی و ما رو هم دعا کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سونوگرافی داره؟

عزیزم همونجا حرم از سمت میدون شهدا 

بیمارستان هست 

ولی نمیدونم سونوگرافی هم انجام میدن یا ن 😢

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من دعات کنم باردارشدی میای حرم؟!

اره عزیزم میام من سالی دو سه بار میام ولی بازم دلم تنگه....

واقعا میشه باردار بشم ماه بعد ایام فاطمیه است با نی نی ام بیام مشهد 🥺😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ن عزیزجان این ماه اقدام بودم اما فهمیدم یه جور عفونته دارم،کپسول میخورم،گفتم محض احتیاط حالا ک مشهدم ...

زیارت قبول عزیزم ان شاالله آقا حاجتت رو بده دست پر برگردی🙏

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
زیارت قبول عزیزم ان شاالله آقا حاجتت رو بده دست پر برگردی🙏

ان شاالله عزیزم ،ان شاالله هرکی زائر حاجت روا و هرکس آرزوی مشهد داره ب زودی بیاد پابوسش و شما هم ب آرزوی خاصت برسی و خبرشو بهمون بدی 

ان شاالله عزیزم ،ان شاالله هرکی زائر حاجت روا و هرکس آرزوی مشهد داره ب زودی بیاد پابوسش و شما هم ب آ ...

انشالله ممنون از دعای خوبت🙏

اره عزیزم میام من سالی دو سه بار میام ولی بازم دلم تنگه.... واقعا میشه باردار بشم ماه بعد ایام ف ...

اولا۱هفته نمازاول وقت نذرکن

دوماآقاپسرشون وخواهرشون روخیلی دوست دارندبه نیت این عزیزان اسم بچه ات روبزارتاآقابرات دعاکنند

ازآقابچه نخواه ازخداوندبخوا آقافقط برامون دعامیکنند

مثلا۳۰۰هزارتومن نذر۱بچه یتیم و۳۰۰هزارتومن نذرچای خونه حرم کن

منم برات دعامیکنم تا۱ماه دیگه خبربارداریت روبدی به حق علی(ع)

فقط باردارشدی تایپیک نزن

شایددلی بشکنه بچه ات نمونه

پیامهای هرکی روکه میخونی میبینی۹۰٪چشم خوردن وبچه شون نمونده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣