2777
2789

🍁🍂🐿 

پاشو برو بیرون یکم قدم بزن خنک شدی برو خونه🤧

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجره رو نیمه چفت کن...لباس زیاد کلفت نپوش..بخاری رو هم رو شمعک بزار تا هم خدا راضی باشه ازت هم بابات..هم خودت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

کولر؟ الان؟

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
میشه نمیشه؟ خوزستانیم 

برگام ریخت

خوزستان واقعا گرمه ولی ن درحدی ک کولر بزنین 

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

من بین حس سرما و گرما گیر کردم نصف پتو انداختم نصف نه

سرد میشه در و میبندم باز گرم میشه باز میکنم بخاری یبار بلند میکنم یبار کم یبار لباس استین کوتاه میپوشم و جورابو درمیارم یبار دو تا دو تا جوراب و لباس میپوشم فازم مشخص نیست😐

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره