2777
2789
عنوان

حس و حالی که خیلی بده 🙂

248 بازدید | 23 پست

سلام دوسته عزیز

چند جمله حرف دارم باهات

درسته تو این سایت دروغ زیاد گفته میشه 

درسته دخترهای سن کم برای جلب توجه تاپیک میزنن اما

کاش همه ما یاد بگیریم پشت این خط های نوشته شده یه آدمه 

یه آدم که ممکنه بین این همه دروغ،  واقعی باشه

بین این همه حال بد های الکی واقعا حال دلش بد باشه 

کاش یاد بگیریم انقدر راحت قضاوت نکنیم و کمی مهربون تر باشیم 

سر موضوعی که حالم بشدت بد شد تاپیک زدم خواستم حرف بزنم تا آروم تر شم

هیچ گله ای نیست

اما دوسته عزیزم هنوز هستن ادم هایی که دروغ نمیگن و حال بدشون واقعیه ♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش انقدر راحت گزارش نزنیم کاش بین این همه اتفاق های بد یاد بگیریم بهم کمک کنیم 🙂

چی شده بگو

منم سرم داره منفجر میشه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بگم گزارش میزنن میگن سنت دبیرستانیه دروغ میگی بیشتر حالم بد میشه

امیدوارم امشب که با دردت میخوابی صبح با درمونت پاشی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بگم گزارش میزنن میگن سنت دبیرستانیه دروغ میگی بیشتر حالم بد میشه

تو تاپیکت بودم ولی دقیق یادم نیست چی بود همونی که همسایتون..‌.

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چه  حرف قشنگی زدین    

خودم الان آرزومه

برا همین

گاهی هم پیش اومده

اره ولی هم واقعی بود هم سنم کم نیست 

حالا اینهمه ناراحتی نداره که شما از آدمایی که اصلا نمشناسنت چ انتظاری داری اصلا بذار باورت نکنن حوصله داری دوباره تاپیک زدی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده