2777
2789

ینفر بهم گف چرا بچع نمیارید  گفتم  فعلا نمیخایم بعد برای مادرشوهرم گفتم گفتش واقعیتو میگفتید بچه دار نمیشیم حالا میدونه مشکل از خود پسرشه هااا!! 

حق داشت دلن انقد ازاین حرف بگیره؟؟؟ ☹️

3ساله ازدواج کردم

خداروشکر اینقد ایران از نظر درمان ناباروری پیشرفت کرده که چیزی بنام ناباروری وجود نداره .نگران نباش .توکل بخدا کنید  .انشالله دامن شماهم سبز میشه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه به مادرشوهرت چیزی نگو. عزیزم امیدوارم به آرزوی قلبیت برسی به زودی ولی واقعا بچه اون چیزی نیست که تو تصورات ما هست. انقدر مسئولیتش سنگینه که آدم کم میاره. فعلا از دوران دو نفره بودنتون لذت ببرید. زمانش که برسه بچه هم میاد نگران نباش

انتخابت از چ نظر اشتبا بود همسر! 🥲منم دلم گلفته

اره همسرم 

ناراحت نباش اول راهی برو پیش یه متخصص کار بلد قرص ویتامین آهن بخور به همسرت بده 

شوهرتم ببر پیش دکتر خوب متخصص ببین مشکلش چیه  استرس خودش سمه 

سه سااال؟؟ من شرایطمو بگم ببینی کی میتونه نا امیدتر باشه؟ 

29 سالمه 6 ساله ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم 5 ساله دلم بچه میخواد دوتا سقط داشتم حالام فهمیدم که ام اس دارم 9 ماهه. الان وضع کدوممون بدتره؟ 

اره همسرم  ناراحت نباش اول راهی برو پیش یه متخصص کار بلد قرص ویتامین آهن بخور به همسرت بده&nbs ...

واریکوسل استرس هم. هس ضعف اسپرم و بزرگترین مشکل ما کار شوهرمه ک نصف ماه کامل سرکازه منم نمیتونم برم پیشش... دکترهم کاری از دستش برنمیاد فقط میگ تلاش کنیپ

سه سااال؟؟ من شرایطمو بگم ببینی کی میتونه نا امیدتر باشه؟  29 سالمه 6 ساله ازدواج کردم تنبلی ت ...

😔💔🥲🥲🥲🥲🥲🥲 الهی سلامتیتونو بدست بیارید و  ی نینی ناز هم خدا بهتون بده خیلی سخته 😭