2777
2789
عنوان

ازدواج

90 بازدید | 9 پست

بچها من دم عروسیمه نامزدم ی شهر دیگه کار میکنه ما قرار بریم ی شهر دیگه 

بعذ من این سری برم دیگه هفته بعد عروسیمه 

امروز قرار بود برا کارام برم ولی عقب انداختم 

چون دلم نمیاد از خونمون بزم ی حس غربت بدی گرفتم بغض میخواد خفم کنه از دیشب تا حالا اینجوریم 

😭😭😭😭😭😭احساس دلتنگی بدی دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ابنا فکر نکن به این فکر کن داری یه زندگی جدیدو شروع میکنی با عشق میری زیر یه سقف یه راه جدید جلو روته به اینا فکر کن امیدوارم خیلی خوشبخت شی و این احساسو نکنی عزیزم

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
اره 

اهان 

در کل عادیه آدم دلش میگیره از خونه ایی که توش زندگی میکرده کلی سال و خانوادش دور بشه مخصوصا که میخوای بری شهر دیگه ایشالله که خوشبخت بشی

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

به ابنا فکر نکن به این فکر کن داری یه زندگی جدیدو شروع میکنی با عشق میری زیر یه سقف یه راه جدید جلو ...

مرسی عزیزم 

در کل خیلی حس ی جوریه فک نمیکردم این جوری باشع 

دلم میخواد کنده بشه مخصوصا از دیشب تا حالا

اهان  در کل عادیه آدم دلش میگیره از خونه ایی که توش زندگی میکرده کلی سال و خانوادش دور بشه مخص ...

مرسی ممنون عزیزم 

اره انگار همه خاطرات همه چند سال میاد جلو چشمت عین فیلم

مرسی ممنون عزیزم   اره انگار همه خاطرات همه چند سال میاد جلو چشمت عین فیلم

خواهش🤗

اخی🥲

سعی کن به روز عروسیت فکر کنی بعدم زود به زود زنگ میزنی میای میری 

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره