2777
2789
عنوان

راسته ک میگن...

236 بازدید | 26 پست

سکونت توشهر کرج یاتهران هزینه برداره..

خدایی من یک ماه اونجابودم مثلا گوجه پیاز سیب زمینی خیار کیلویی ۶ ۷ شهرخودمون ۱۵

یالباس شهرخودمون گرون اونجا پوشاک مناسب قیمتش فقط اجاره بالابود

خدایی شهرخودمون ن کارداره ن قیمتامناسبن همه نجومی

شاید مرغ گوشت برنجش گرون باشه ک اونم هرماا ازشهرخودمون میخریم ولی خدایی خرج و مخارج گرونه؟!

مثلاهزبنه بیمارستان..‌تاکسی...

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تهران فقط اجاره خونه بالاس وگرنه همه چی از خوراکی گرفته تا پوشاک ارزون تره چون مغازه زیاده تنوع ز ...

ازه بعد یسری فامیلا تودل مارو خاالی میکنن وای نرین اونجاهمه چی گرون رستوران بیمارستان کرایه..خب رستوران ادم هرروز نمیره یاهردز لباس نمیخرم‌.یا بامترو یا اسنپ میرم بیرون کارضرورباشه‌.خداشاهده من الان خونه م ی مدت بخوربخوابم علاوه بر گرونی هیچیم نداره شهرخودمون کار جاتفریح دیدنی

خدایاشکرت...❤️

بخدا اجناس شهر ما چند برابر تهرانن  چه خوراکی باشه چه وسایل خونه چه ماشین ماشین تهران ۸۰ باشه ...

خب همین دیگه بعدتو دل ادمم خالی میکنن کرج نریدتهران نریدخرج بالاس فلان بهمان

خدایاشکرت...❤️

مامانم گوشت گرفته بود کیلویی ۵۵۰ من از تره بار گرفتم ۳۵۰

خدایی..بعد خوبه گوشتش راضی؟خدایی من غرب کشورساکنم اینجاانارکیلویی۲۵ و ۲۰فامیلمون کرج گرفته بود ۱۰ ۱۲بهتربن انار

یا لباس شال کیف کفش مانتو اونجاعینن ب چش دیدم چ قیمت مناسبن اونوقت شهرخودمون۵برابر

خدایاشکرت...❤️

خدایی..بعد خوبه گوشتش راضی؟خدایی من غرب کشورساکنم اینجاانارکیلویی۲۵ و ۲۰فامیلمون کرج گرفته بود ۱۰ ۱۲ ...

تهران هم جا با جا فرق می‌کنه قیمت‌ها. من دیروز انار ساوه گرفتم کیلویی ۳۳ تومن، انار دماوند ۴۰

گوشت و مرغ هم گرونتره، ما رفته بودیم سمت استان گلستان گوشت گرفتیم کباب کنیم خیلیییی ارزونتر از تهران بود 

محصولات شرکتی که فرقی نداره. قیمتا مثل همه

آب و برق و این چیزا فکر کنم تهران ارزونتره، ولی رستوران، تاکسی، اسنپ و اجاره خیلی بالاتر از شهرستانهاس

تهران هم جا با جا فرق می‌کنه قیمت‌ها. من دیروز انار ساوه گرفتم کیلویی ۳۳ تومن، انار دماوند ۴۰ گوشت ...

خب صددرصد تهران گرون ولی برا میوه پوشاک خوراک خیلی چیزا نسبت ب شهرستان ارزونتره..ک ماخودمون هرماه گوشت و مرغ بدنج ازشهرستان تهیه میکنیم .ولی چیرای دبگه ش نسبت ب شهرستان قیمت عالی تره

خدایاشکرت...❤️

خب صددرصد تهران گرون ولی برا میوه پوشاک خوراک خیلی چیزا نسبت ب شهرستان ارزونتره..ک ماخودمون هرماه گو ...

تهران همه چیز همه جور قیمت میتونی پیدا کنی، ولی کیفیت ها فرق داره دیگه

و اینکه از مناطق سطح بالاتر بگیری گرونترن تا پایین شهر

نمیشه بگی میوه پوشاک خوراک ارزونتره به صورت کلی، بستگی به جایی که ازش خرید میکنی داره خیلی