2777
2789
عنوان

ذوق هیچی ندارم

185 بازدید | 12 پست

تا قبل از ازدواجم مثلا اگر دختر خالم میخواست بیاد خونمون از صبحش ذوق داشتم.

الان برا هیچی هیج ذوقی ندارم 

بعد از چند سال شوهرم یه ماشین خریده میخواد بکنه به نامم اصلا باورم نمیشه که ذوق که ندارم هیچ بنظرم مسخره میاد اینا نشونه افسردگیه؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اوممم من تو ۱۷ سالگی این حس دارم حتی دیگه پول باعث نمیشه ذوق کنم فکرشو بکننن فاز غم نمیخام بگیرم اما انگار دیگه هیچی جذاب نیست

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
من تو پریودی و نزدیک پریودیم اینجور میشم خیلی بده همه غم ها دنیا میاد تو دلم همش گریه میکنم زود رنج ...

م فقط نسبت به همه چی بی ذوقم مثلا الان قراره بریم عروسی اصلا هیچ حس و ذوقی ندارم

م فقط نسبت به همه چی بی ذوقم مثلا الان قراره بریم عروسی اصلا هیچ حس و ذوقی ندارم

اون باید خودت بخای برا زندگی ت انگیزه داشته باش حال و روحیه خودتو عوض کن خودتو سر ذوق بیار بی تفاوتی بدتر از غمگین بودنه کم کم میوفتی توباتلاق افسردگی اون موقع خیلی سخت میشه خودتو شادکن اهنگ بزار بخند حال بیرون تو درست کنی درونتم درست میشه