2777
2789
عنوان

ذوق هیچی ندارم

180 بازدید | 12 پست

تا قبل از ازدواجم مثلا اگر دختر خالم میخواست بیاد خونمون از صبحش ذوق داشتم.

الان برا هیچی هیج ذوقی ندارم 

بعد از چند سال شوهرم یه ماشین خریده میخواد بکنه به نامم اصلا باورم نمیشه که ذوق که ندارم هیچ بنظرم مسخره میاد اینا نشونه افسردگیه؟

نه نشون میده که دیدگاهت به زندگی وسیعتر شده

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوممم من تو ۱۷ سالگی این حس دارم حتی دیگه پول باعث نمیشه ذوق کنم فکرشو بکننن فاز غم نمیخام بگیرم اما انگار دیگه هیچی جذاب نیست

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
من تو پریودی و نزدیک پریودیم اینجور میشم خیلی بده همه غم ها دنیا میاد تو دلم همش گریه میکنم زود رنج ...

م فقط نسبت به همه چی بی ذوقم مثلا الان قراره بریم عروسی اصلا هیچ حس و ذوقی ندارم

م فقط نسبت به همه چی بی ذوقم مثلا الان قراره بریم عروسی اصلا هیچ حس و ذوقی ندارم

اون باید خودت بخای برا زندگی ت انگیزه داشته باش حال و روحیه خودتو عوض کن خودتو سر ذوق بیار بی تفاوتی بدتر از غمگین بودنه کم کم میوفتی توباتلاق افسردگی اون موقع خیلی سخت میشه خودتو شادکن اهنگ بزار بخند حال بیرون تو درست کنی درونتم درست میشه