2821
2789
عنوان

اگه پسری

90 بازدید | 9 پست

اگه پسری رو براش واسطه بشن که بیاد شمارو برا خواستگاری  ببینه اما بهتون بگن جز شما چن تادختر دیگم درنظر گرفتن براش ..هرکدوم مناسب بود وقسمت ..میرید دیدنش یا ندید میگین ن???

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

نه

گزینه م مگه من

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اه چه چندش 😑 البته ازدواج سنتی همون شکلیه 

سنتی به این شکل بیخوده..یجا اول میرن جور نشد بعدا مورد دیگ معرفی کنن .ن اینکه همزمان.

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
سنتی به این شکل بیخوده..یجا اول میرن جور نشد بعدا مورد دیگ معرفی کنن .ن اینکه همزمان.

یا خدا 😐 من فکر کردم ینی مثلا خانواده چندتا مدنظر دارن همینطوری دو نه دونه میرن جلو مثلا یکی نمیشه یه مدت بعد میرن خاستگاری کس دیگه 

هم زمان چندتا خاستگاری رفتن یعنی ؟ 😐 

خیلی عجیبن بنظرم و بی فرهنگ 

😐 

حالا اینکه من کلا با ازدواج این مدلی مخالفم ب کنار 

اصلا نمیتونم دوست داشتن رو تو ازدواح سنتی بپذیرم ... 

اما این چ حرفی بود ک زده! خب بدون شککککک میگم نه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز