2777
2789
عنوان

شما تو زندگیتون آرامش دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قدرت اختیار و انتخاب و تغییر سرنوشتمون رو به دست خودم سپرده ما باید تو انتخابمون دقت کنیم و اگرم به هر دلیلی اشتباه کردیم خودمونو نبازیم و یه راه حلی واسش پیدا کنیم و منجی زندگی خودمون بشیم چون همیشه تو هر شرایطی از زندگی حتی خیلی سخت یه روزنه امیدی وجود داره

اون آرامش هم خودمون باید به خودمون هدیه بدیم با سالم زندگی کردن با تقرب به خدا(چون روح ما از طریق خدا تغذیه میشه) ا مهار نفس(تقوا) با هدف داشتن و تلاش مداوم واسه زنده نگه داشتن روحمون با....

منکه فعلا نتونستم ارامش به خودم بدم ولی به خاطرش یقه خدارو هم نمیگیرم چون میدونم کم کاری از خودمه و خدا خیییلی جاها به من کمک کرد و نشونه هاشو نشونم داد

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
خیر حتی خاستگاری م نرفته بود

خیلی ریسک کردی با کسی که قبلا ازدواج نکرده بود ازدواج کردی

چون من فکر میکنم وقتی تجربه یک زندگی رو داشته باشه برای زندگی بعدش بیشتر تلاش میکنه

ولی خداروشکر که راضی هستی

خیلی ریسک کردی با کسی که قبلا ازدواج نکرده بود ازدواج کردی چون من فکر میکنم وقتی تجربه یک زندگی رو ...

ربطی نداره عزیزم. بعضیا سرشون به سنگ بخوره عاثل میشن. بعضیا سرشون به سنگ نخورده عاقلن. بعضیا کلا هیچ وقت عاقل نمیشن. ازدواج قبلی معیار تعیین کننده ای نیست 

یه خانم مستقل و قوی 
خیلی ریسک کردی با کسی که قبلا ازدواج نکرده بود ازدواج کردی چون من فکر میکنم وقتی تجربه یک زندگی رو ...

ن بابا چ حرفیه 

خواهرمم ازدواج دومش شوهرش قبلا زن نداشت اونام خیلی خوشبختن

زیاد داریم از این موارد مشکلی نبوده

خدا قدرت اختیار و انتخاب و تغییر سرنوشتمون رو به دست خودم سپرده ما باید تو انتخابمون دقت کنیم و اگرم ...

خدا میتونست یه جاهایی دستمونو بگیره بگه نههههه وایسا تهش هیچی نیست جز بدبختی 

عزیزم این اصلا دلیل خوبی نیست ،همسرم‌ازدواج دومشه و بلایی نمونده سر من بیاره،اتفاقا اگه تو زندکی قبلیش از یه لحاظای خوب بوده واسه من اونارو هم بد شده ،چون طرز فکرش متاسفانه اینه که اگه باهام خوب باشه منم پر رو میشم و میخوام‌جدا شم همه شم تاکید دلره هرچی خانواده م بگن‌خوبه درسته چون تو زنی جدا میشی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....