2777
2789

زیاد چیزی بهش نگو

یه مدت کم حرف باش دلیلش رو پرسید بگو چون حرفی بزنم چند روز دیگه باید از زبون این و اون بشنومش و خوشم نمیاد و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

گارد نگیر ..خیلی بهش محبت کن ..مظلوم شو ..بزار حس کنه ازش حساب میبری ..حس دلسوزیشو به دست بیار .‌.یک ماه اینطور باش دیگه طرف خانوادش نمیره زیاد چون حس میکنه بهش نیاز داری و احساس مردانگی میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خانواده اش مقصرن ازش سوال پیچ میکنن از هرچیزی میپرسن مث خانواده شوهرمن.

ما توی یه ساختمونیم وقتی بریم بیرون تا از شوهرم میپرسه مادرش چی ها خوردین کجا رفتین و.......

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
دقیقا

خب حالا ک اینطوره توهم مث من رفتار کن 

ب خوبی با ملایمت باهاش حرف زدم بهشم گفتم دوس ندارم ریز درشت زندگیمون رو همه بفهمن

تازه چندباری هم خجالتش دادم 

بعد از کارای خصوصیمون بهش گفتم فردا ب مامانت بگی حموم رفتی هااا البته به شوخی خودش فهمید منظورمو الان خداروشکر خیلییییی بهترشده

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀