2777
2789
پزشکتو حسابی تحقیق میکنی  ویزیت میشی میفرسه عکس و ازمایش اولیه انجام ک شد  می ...

وقتی ترخیص میشی میایی خونه چیکار کردی میشه بگی..یخ رو تا کی میزاری کی بینی رو میشوری با سرم ...چسبو کی میزنی و تا کی 

ای جانم چقدر حرفات استرسم رو کم کرد .ادم بعد اینکه به هوش میاد تنگی نفس و اینا نداره؟افت اکسیژن؟حال ...

ازمن بدتر تا ب الان گشتم نبوده

حالا من چرا بد بودمــــ؟

فقط بخاطر،گلوم

لوله اذیتم کرد 

اونم بعد دوروز فهمید اب ولرم باید بخورم پشت هر ابمیوه و عدا تا اسیدی نشه گلوم بدتر درد نکنه

همه سرحال بودیم من بودم ک میگفتم ای گلوم

گلومم حالت خشکیو اینا داش 

عادی بود

اصلا اونقدرا سخت نیس اوایل کم اوردم چون بدنم ضعیفه ولی رفته رفته میگم خداروشکر عمل کردم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمن بدتر تا ب الان گشتم نبوده حالا من چرا بد بودمــــ؟ فقط بخاطر،گلوم لوله اذیتم کرد  ...

اها احتمالا لوله رو بد گذاشتن‌گلوتون زخم شده مبارکت باشه کی عمل کردی دکترت کی بود

وقتی ترخیص میشی میایی خونه چیکار کردی میشه بگی..یخ رو تا کی میزاری کی بینی رو میشوری با سرم ...چسبو ...

همونجا یخو میگن شروع کن 

خاهرم ک همراه بود با مادرمچون کلنیک بود اجازه داشتم دوتا نفری باشن

بیمارستانا ی نفر

خلاصه همونجا خاهرم هی یخو میزاشت تا دوساعت مرخص شدمباز یخو تا شب گداشتن هی صورتم

فرداشم گداشتم

از روز سوم نه

چون من ن کبودی داشتم ن ورم صورت و چشم

فقط بینیم ورمع ک روز ب زور کم میشه اما خیلی کمممم جزیی تا برسی ب شش ماه.

فردای عملت میری باند و پاسنمان جلو حفره بینیتو برمیداره

شایدم روز،سوم بری

بعد ده روز اسپلینت بردمیدارن همون ک بجا تامپون گداشتن

بعد اینک چسبمیزنه و تمام

اینم بگم

بینیت گرفتس اذیت میکنه عادیه تا س ماه همینه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اها احتمالا لوله رو بد گذاشتن‌گلوتون زخم شده مبارکت باشه کی عمل کردی دکترت کی بود

دکترم اردبیله توسلی 

نسبتا معروف شهرماس ولی نسبت ب شهرای دیگ ن

۲۷روزیه 

وقتی پانسمان جلو بیتی برداشه میشه ادم فک میکنه تونله بینیش بسک باد داره و بزرگه

بعدم ک میری اسپلینت غریبی میکنی ب بینیت شایدم خوشت نیاد

اما رفته رفته خوب نیشه

همونجا یخو میگن شروع کن  خاهرم ک همراه بود با مادرمچون کلنیک بود اجازه داشتم دوتا نفری باشن ب ...

اها پس خودشون یخ میدن؟اتل بینی رو کی برداشت منظورم گچ ؟بینی شما گوشتی بود؟روزای اول چطور میخوابیدین؟نفس کشیدن از دماغ سه ماه اول سخته؟مثلا سرما میخوری کیپ میشه از دهن‌میکشی اونجوره؟

اها پس خودشون یخ میدن؟اتل بینی رو کی برداشت منظورم گچ ؟بینی شما گوشتی بود؟روزای اول چطور میخوابیدین؟ ...

عزیزم

کامل کامل گرفته نمیشه یکوجولو بازه اما با دهنت راحتر میشی هی ازدهن نفس میکشی

ب من لیوانو اب یخی ک اونجا ابسردکن داشتن گفتن لیوان یبار مصرفو پرکنید دستماد کاعدی بزار رو چشش اون ته لیوانارو بچسبون ب چشاش

خعلیا یخ عینوی اورده بودن ولی دیدن پرستار ب من اونطورگف اونام مث من کردن

توخونمون همون لیوان یبارمصرفارو گداشیم یکم یخ ابکی شد کامل یخ ن

بعد میزاشتن رو جشام

من استخونی بودم

الان روبرو حالت گوشتی داره ورمه 

نیم رخم خیلی کوچیکتر ازقبله 

ولی خب ورم رومخه باید صبورباشیم 

۲۷روزه طاق بازمیخابم

گفتن بعد ۲۰روز میتونید پهلو ب پهلو شید ب شرطی ک یبار یپهلوت 

بیدارک شدی وسط خواب

برگردی پهلو دیگت

اما فللا منتطرم تا یکو نیم ماه طلق بازم

انقد سخته

ولی مجبورم

من بعد عملم بخاطر سن بالام خیلی کبودی داشتم و تا ترمیم شد خیلی طول کشید 

همش بعد عمل اب و ابمیوه و غذاهای مایع

و اینم بگم بعد اینکه عمل کردی تو عکس اول دماغ ورم داره و فرم اصلی نداره 

مثل من د یوونه بازی در نیاز و گریه نکن 

چسبم من دکترم گفت هر چی بیشتر بزنی بهتر من 5 ماهه عمل کردم میزنم هنوز 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
چند سالته؟

44

بخدا اگه بهم بخندی 😂

من 20 سالگی عمل کردم 

و واقعاااااا دیگه دماغم ترمیم نیاز داشت 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
نه عزیزم چرا باید بخندم خودمم سی سالمه .مبارکت باشه چند وقته عمل کردی؟

سلامت باشی 

5 ماهه 

از بس عروسام  و دخترام اذیتم کردن 😂😂