2777
2789
عنوان

از خود گذشتن ....

1208 بازدید | 29 پست

بزرگترین از خودگذشتگی  که کردین تو عمرتون چی بوده ؟ ؟ 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من زیاد از خودم میگذرم...شایدم همیشه گذشتم نمیدونم واقعا... ولی یکیش که سخت ترینش بودو یادمه اما ه ...

بگو اینجا که کسی نمیشناستت  بگو تا منم بفهمم از من بهتر ها هم هستن قوی تر هم هست که امید بگیرم به زندگیم

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
به خاستگارهام جواب رد دادم خوشبخت شدن

یعنی اینقد بدی؟ 

بگو اینجا که کسی نمیشناستت  بگو تا منم بفهمم از من بهتر ها هم هستن قوی تر هم هست که امید بگیرم ...

گفتنش اسون نیست

وگرنه غریبه و اشنا بودن مسئله ای نیست

شما خیلی بهتر و خوب تری...مطمئنم اینو🧡

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت

گفتنش اسون نیست وگرنه غریبه و اشنا بودن مسئله ای نیست شما خیلی بهتر و خوب تری...مطمئنم اینو🧡

من شوهرمو با کسی تقسیم شدم از خودگذشتگیت  از این بزرگتره؟ ؟؟ 

پای خودم ایستادم شرمنده بهتر از این بلد نیستم از خود گذشته بشم🚶🏿‍♂️

آفرین 

یعنی چی؟  چرا؟؟؟؟؟؟?؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟

زن سابقش بعد از  عقدمون بهش رجوع کرد با آه و ناله و پشیمانی  و اینکه یک بچه داشتن  منم دلم سوخت گفتم بگیرش .....