بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 عنوان از خود گذشتن .... 1208 بازدید | 29 پست بزرگترین از خودگذشتگی که کردین تو عمرتون چی بوده ؟ ؟ خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 1402/08/26 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11911 من زیاد از خودم میگذرم...شایدم همیشه گذشتمنمیدونم واقعا...ولی یکیش که سخت ترینش بودو یادمه اما همیشه توی دلمه نمیتونم به کسی بگمش تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 من زیاد از خودم میگذرم...شایدم همیشه گذشتم نمیدونم واقعا... ولی یکیش که سخت ترینش بودو یادمه اما ه ... بگو اینجا که کسی نمیشناستت بگو تا منم بفهمم از من بهتر ها هم هستن قوی تر هم هست که امید بگیرم به زندگیم خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 به خاستگارهام جواب رد دادم خوشبخت شدن یعنی اینقد بدی؟ خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11911 بگو اینجا که کسی نمیشناستت بگو تا منم بفهمم از من بهتر ها هم هستن قوی تر هم هست که امید بگیرم ... گفتنش اسون نیستوگرنه غریبه و اشنا بودن مسئله ای نیستشما خیلی بهتر و خوب تری...مطمئنم اینو🧡 تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11788 از خودم گذشتم از جوونیمو و آینده و خوشی هام برا آینده دخترم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
loveyoufuck عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 3183 خودزنی کردم..از روحم گذشتم:)از جسمم گذشتم .. رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 گفتنش اسون نیست وگرنه غریبه و اشنا بودن مسئله ای نیست شما خیلی بهتر و خوب تری...مطمئنم اینو🧡 من شوهرمو با کسی تقسیم شدم از خودگذشتگیت از این بزرگتره؟ ؟؟ خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
آنه76 عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 1972 پای خودم ایستادم شرمنده بهتر از این بلد نیستم از خود گذشته بشم🚶🏿♂️
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 پای خودم ایستادم شرمنده بهتر از این بلد نیستم از خود گذشته بشم🚶🏿♂️ آفرین خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟
عشق_حافظ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 65 من شوهرمو با کسی تقسیم شدم از خودگذشتگیت از این بزرگتره؟ ؟؟ یعنی چی؟ چرا؟؟؟؟؟؟?؟میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7959 معدل الف دانشگاه تهران بودم بدون کنکور ارشدپذیرفته شدم امابخاطربچه هام نشدتموم کنم وشاغل شم بچه هام بیش فعالن اگه نبودن حتمااااامیرفتم دنبال آرزوهام
بانشی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1658 یعنی چی؟ چرا؟؟؟؟؟؟?؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟ زن سابقش بعد از عقدمون بهش رجوع کرد با آه و ناله و پشیمانی و اینکه یک بچه داشتن منم دلم سوخت گفتم بگیرش ..... خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟