2777
2789
عنوان

دعوای سر بچه

176 بازدید | 2 پست

بنظرتون من مادری که همه جوره هوای بچمو دارم حتی باهاش بازی می‌کنم صبح تا شب کل کار خونه و بچه رو تنها انجام میدم حق ندارم یکجا که دیدم بچم اشتباه کرده سرش داد بزنم اینجور مواقع شوهرم سریع موضع میگیره میگه به بچه هیچی نگو تحت هر شرایط کلیم منو بخاطر بچه میکوبه دعوا و سرزنش میکنه تا بمن ثابت بشه من مادر بدیم یعنی هرکاری که تحت هرشرایطی میتونه خودشو کنترل کنه؟؟؟ تازه شوهرم اصلا تو خونه کمکم نمیده الانم سر همین موضوع دعوامون شده حالا نمیدونم من واقعا مقصرم برم عذرخواهی کنم یا وایسم خودش بیاد جلو عذرخواهی کنه یجورایی نمی‌فهمم چرا مقصر شدم که اون الان قهره

تعداد رای : 13
نظرسنجی
حق با منه وایسم بیاد منت کشی
10
76%
حق با شوهرمه خودم برم عذرخواهی و دیگه خودمو کنترل کنم تحت هر شرایطی
1
7%
من مادر بدیم و قبول کنم مشاوره لازمم
1
7%
شوهرم میخواد با اینکار فقط عزت نفسمو پایین بیاره و اشکالات خودشو بپوشو
1
7%
بچه مگه چندسالشه چیکار کرد سرش داد زدی  بعضی اوقات لازمه بچه یه تشر بخوره تا کمتر لوس بازی در ...

۳سال و نیم اونجوری دادم نزدم فقط دعواش کردم که بیاد سر سفره غذاشو برد رو مبل بخوره اونجوری داد نزدم که بترسه در حد تذکر دادن که شوهرم بمن گفت باز سر بچه داد زدی منم از کوره در رفتم دعوا بپا شد آخه از موقعی که بچه بدنیا اومده پدرمو درآورده سر بچه آخه خودشم کمک نمیده حتی یکساعت باهاش بازی کنه اصلا بعد انتظار داره من مثل تراکتور کار کنم اصلیم خسته نشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان