2777
2789
عنوان

صدای زن میومد

1487 بازدید | 77 پست
شوهرم زنگ زد ب رفیقش برن بیرون حالا زنگ زدم بهش جواب داد ولی ی لحظه انگار صدای زن شنیدم 

یهو پر از استرس شدم ایشالا ک گوشام بد شنیده😢

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توروخدا بس کنید این شک های بیخود وتوهم زدنارو!

بخاطر روح و جسم خودتونم شده بس کنید !

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

خیابون بودن لابد

ن بابا رفتن بیرون باهم بشینن تو ی خونه بودن بیرون شهر

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خب بیرون که فقط آقایون نیستن خانمم هست شاید رهگذری چیزی بوده

بیرون شهر تو ی خونن

بهش شک داشتی

آره قبلا خیانت میکرد دیگه تکرار نشد حالا بخاطر بارداریم رابطه نداریم ۷ ماهه خودشم خوشش نمیاد الان حس میکنم ی کارایی میکنه گوشیشم چک میکنم چیزی نیس

بیرون شهر تو ی خونن

صدای تی وی نبوده؟

به شوهرت شک داری؟ چیزی ازش دیدی؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بوی خیانت می‌آید 

از همین میترسم