2777
2789

فعلا فقط تنهایی بیرون رفتن تنها بودن فقط واسه چند ساعت در هفته ولی فک کنم یه دختر ۱۸ سالم که دلم ۱۸۰ سالشه هیچوقت جوون نمیشه تنهام نمیتونم هیجا برم میدونم حرف زدن با مشاور حالمو خوب میکنه پول کافی میخواد کسی که همراهت بیاد ک متاستفانه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
من هیچی والا خودمو با شام پختن سرگرم کردم شوهرم یه ماشین پیدا کرد امروز رفتن با بابام که بگیرنش یه ...

خدا بهترش را نصیبتون میکنه قبلا برا من پیش امده اما باور  کن بهترش آمده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما قسمت شما نبوده برا ماهم زیاد اینجور شده از خدا بخواه اونی که قسمتون هست نصیبتون بشه

چهدقسمتی. دختره همسایه ما ۴۵سالشه مجرد..

آخه چرا خدا بعضیارو نگاه نمیکنه..بیچاره نه پدر داره نه مادر

از صبح انگار یه خنجر تو قلبمه خوبم نمیشم

گریه هم گردم

در برابر مشکلات کم آوردم

عمل لیزری دیسک دارم هفته بعد همش دارم به این فکر میکنم عمل اثر می کنه نمیکنه... چجوری باید دوباره استراحت باشم

حالم بده

منم حالم خیلی بده

بخاطر قهر شوهرم و‌مقصر بودنشو دست پیش گرفتنش

دیروز بدون اینکه خبر بده رفته جایی و هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد بعد ک جواب داده گفت رفتم جایی میام بعد ۳ ساعت اومده میگه گوشیم تو ماشین جا گذاشتم برا همین جواب ندادم و رفتم با کسی یه چیزی از یه جایی بیارم

تمام حرفش به من همین بود

حالا هم قهره که زنگ زدی با من بد حرف زدی

تا این حد پرو

قند و فشار لعنتیم تنظیم نمیشه هر روز دارم به خاطر این موضوع عصبی تر میشم. بیشتر از این عصبیم که کسی ...

اخ گفتی 

منم فشارم بالاست همش عصبی ام 

‌سردردهای بدی دارم 

از همه بدتر هیچ کی ندارم دو کلوم باهاش حرف بزنم و دردکم کنه 

هیچ کی حال بد منو نمی بینه😞