2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمک اجاره بگیریم دیگه بچه خودمون نمیشه که  تخمک.یه فرد دیگه با اسپرم شوهرم لقاح بشه?

بله تخمک ی نفردیگه و اسپرم همسر خودتون . 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
این دیگه اسمش بارداری نمیشه متأسفانه بچه کسی دیگه بزرگ کردنه و گول زدن خودمون

عزیز ، وقتی پای ناباروری و ارزوی مادرشدن. درمیان باشه ادم دست به هرکاری میزنه، هیچکس دلش نمیخواد بچه مردم را تو رحمش پرورش بده ولی اون موقع دیگه مجبورن و ب اون بچه ب چشم بچه خودشون نگاه میکنن ...

تنبلی ذخیره کم. ای وی اف کردم ۵تا تخمک شد ۲تا جنین اخرشم منفی شد

ذخیرت چنده؟ اصلاح سبک انجام دادی؟؟؟ من هم سه سال ای وی اف کردم بااینکه ذخیرم ۳بود دقیقا تعدادتخمک و جنینم همین تعداد بود ولی امسال ۳۰کیلو کاهش وزن داشتم تعدادشون زیادتر شد ....فقط هم بخاطر حذف چربی و شیرینی و لاغرکردن بود ...ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟؟؟ چندساله اصلا باردارنشدی؟

ذخیرت چنده؟ اصلاح سبک انجام دادی؟؟؟ من هم سه سال ای وی اف کردم بااینکه ذخیرم ۳بود دقیقا تعدادتخمک و ...

ذخیرم ۴ بود ولی دکتر بعد از منفی شدن آی وی آف سونو کرد گفت ذخیره خیلی کمتر از آزمایشته.من ۵۳ کیلو بودم بعد ای وی آف شدم ۶۰کیلو.من تقریبا از قدیم شکرو شیرینی و ... حذف کردم ولی خب یکساله حجم پریودم خیلی کم شده فقط لک بینی خونریزی ندارم.

ذخیرت چنده؟ اصلاح سبک انجام دادی؟؟؟ من هم سه سال ای وی اف کردم بااینکه ذخیرم ۳بود دقیقا تعدادتخمک و ...

ایمنی انعقادی ندادم. ۸ساله باردار نشدم.یکماهه عسل سیاهدونه و گرده نخل باعسل میخورم ولی دکتر نرفتم دیگه. راستش هنوز هزینه ای وی آف قبلی رو نتونستیم ب کسایی ک قرض کردیم پس بدیم .من داره. ۳۹سالم میشه ، کاش لااقل مشکل مالی نبود این وسط.... 

ایمنی انعقادی ندادم. ۸ساله باردار نشدم.یکماهه عسل سیاهدونه و گرده نخل باعسل میخورم ولی دکتر نرفتم دی ...

عزیزم درکت میکنم خیلی هزینه های ناباروری زیاده ولی چاره چیه، انشاالله دراولین فرصت اینو خواهرانه ازمن داشته باش برو سراغ دکترهای ایمونولوژی و بگو برات ازمایش ایمنی انعقادی بنویسه، به احتمال خیلی زیاد مشکل شماهم نقص سیستم ایمنی بدنه ...این ازمایش ها و این راه خیلی هزینه داره ولی اگه واقعا میخوای نتیجه بگیری ناامیدنباش و پیگیرشو

ذخیرم ۴ بود ولی دکتر بعد از منفی شدن آی وی آف سونو کرد گفت ذخیره خیلی کمتر از آزمایشته.من ۵۳ کیلو بو ...

رحمت سرده ، روزانه پیاده روی حتما حتما داشته باش،توپریودی مطلق نخواب و فعالیت عادی داشته باش ،دور سردیجات مثل کاهو،خیاروگوجه،بادمجون،لبنیات،عدس را خط بکش، تا میتونی گرمیجات بخور ، دوسین و حلوای میتی را امتحان کن ...تو پریودی حمام نرو و موقع دستشویی هم اب سرد و با فشار اصلا به خودت نریز، هرشب رحمت را با روغن سیاهدونه یا روغن بادام تلخ ماساژبده و یه قطره داخل ناف بریز ...ان شاالله ک بهترمیشی