2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعجب کردم یکی از کابرای نینی سایت از یه مرد دفاع کنه دیدم کابر مرد هستید😅

از بس شکمو ان 😆😆😆😆

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تعجب کردم یکی از کابرای نینی سایت از یه مرد دفاع کنه دیدم کابر مرد هستید😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا بنده رو جایی تگ نکنید و درخواست دوستی ندید

منم شوهر خاک تو سرم ظهر نهار درست کردم رفت خونه رفیقاش که مجردن الان اومده شام بریم خونه باباش اینا باز قراره بعد شام بره خونه دوستاش یعنی انقد دارم حرص میخورم من تا غروب منتظرش موندم بیاد نهار بخوریم نیومد منم حاملم نشستم با دخترم یکم خوردم حالا جالب اینجاست گفت میرم ده دقیقه ای میام یعنی فقط میخاد این رفیقای اشغالش دورش باشن یا باهاشون بیرون باشه انگار اینم مجرده بی‌شعور 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
شوهرا که همیشه نباید ور دل زناشون باشن  هر ادمی نیاز داره به تنهایی و تفریح با دوستاش داره&nbs ...

منم نگفتم ور دل من باشه !!!!!!

چون از دستش ناراحتم اینجوری گفتم مگرنه مشکلی با بیرون رفتنش ندارم چون خودش و دوستاش آدمای سالمی ن