2777
2789
عنوان

رژیم آب

183 بازدید | 20 پست

خانوما کی میاد از فردا رژیم آب بگیریم؟!

من رژیم گرفتم ورزش کردم فایده نداشت وزنم زیاد نیست ولی رون هام خیلی چاق شده پهلو هم دارم یکم 

یه مدتی هم هست پرخوری عصبی گرفتم با اینکه ورزش میکنم اصلا فرقی نکردم به خاطر خوردن 

حالا میخوام از فردا سه روز رژیم آب بگیرم بعدش هم یک ماه یا بیشتر رژیم میوه و سبزیجات 

هرکی پایست رژیم آبو بگه

به بدنت فکر کن واقعا 

بعد باید دور از جون دنبال دارو برا کبد و دیابت و ریزش مو و پوکی استخوان باشی 

با دلیل هم میتونم بهت بگم چرا 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بودید؟ چقد کالری در روز مصرف؟

هفتاد و هفت الان شدم شصت و هشت البته هنوزم بایدادامه بدهم 

گروه لاغری داریم توروبیکا 

یک تعدادی نی سایتی هستیم دوست داری بیااونجا 

وگرنه از بازار یکی از نرم افزارهای بشقاب کرفس کلم پیچ را نصب کن خودشمیگه چقدربایدروزانه بخوری تالاغرتربشی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به بدنت فکر کن واقعا  بعد باید دور از جون دنبال دارو برا کبد و دیابت و ریزش مو و پوکی استخوان ...

نصبحت نکنین توروخدا وقتی جای نمیدونین طرف چقدر خسته شده که این تصمیم رو گرفته

نصبحت نکنین توروخدا وقتی جای نمیدونین طرف چقدر خسته شده که این تصمیم رو گرفته

حق داری همون رژیم سالم خوری در پیش بگیر اصلا ی مدت خودت وزن نکن.هر روز برو.پیاده روی کم.کم عادت میکنی و این میشه سبک زندگبت و لاغر میشی

من سه روز فقط اب خوردم پنج.کیلو هم کم کردم اما تا غذای جامد بخوری سریع برمیگرده.زحمت الکیه

همتای مامانم بودم❤