2777
2789
عنوان

اقدامیا

130 بازدید | 10 پست

من چهارماهه اقدامم کلا همیشه هروقت میخام پریود شم از ده روز تا یکهفته قبل پریود سینه هام خیلی درد داره درحدی ک نمیتوتم دست بزنم اما الان پنج روز ب پریودم مونده این درد رو ندارم گاهی هم تخمدان هام تیر میکشه 

امکان بارداری حس🥺

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

میکنی؟؟

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی

نصفه نوشتی بخون 

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 
کامله ک

حس چی؟ کجاش کامله😑

امکان بارداری هست رو نوشتی حس اینو میگه

اره دقیقا اونجا قاطی کردم😂