2777
2789
عنوان

نزدیکی درسه ماهه دوم بارداری؟

873 بازدید | 37 پست

من توسونو نوشته جفت قدامی و lowling خودم تونت خوندم یعنی جفت پایین ولی از دکتر پرسیدم گفتم کارخاصی باید بکنم گفت نه روال عادی زندگیتو ادامه بده نگفت استراحت و نزدیکی نداشته باش

تازه وارد چهارماه شدم 

نزدیکی داشتم الان نمیدونم چرا استرس گرفتم 

کسی تواین شرایط بوده؟

پوزیشن نزدیکی باید به پهلو باشی و زیاد فشار وارد نشه

منم جفتم شبیه شماست و پایین دکتر کفت نزدیکی نداشته باش ممکنه لک ببینی

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

و کل تایم بارداری هم رابطه داشتم

تازه دکتر من می‌گفت نداشته باش رعایت کن

چون قبلش دوتا سقط هم داشتم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
پوزیشن نزدیکی باید به پهلو باشی و زیاد فشار وارد نشه منم جفتم شبیه شماست و پایین دکتر کفت نزدیکی ند ...

پوزیشن حالت  نشسته بود پس چرا دکتر من چیزی نگفت؟

من و کل تایم بارداری هم رابطه داشتم تازه دکتر من می‌گفت نداشته باش رعایت کن چون قبلش دوتا سقط هم ...

پس خطرناک نیست؟

من بخاطر سونو نوشته پایین نگرانم 

جفتت پایینه ولی ماه بالاتر میره بالا  اگر قبلا درد زیر دل نداشتی حتما همه چی اوکی بوده

همه میگن جفت پایین بودنی گفته استراحت و نزدیکی ممنوع نمیدونم‌چرا به من هیچی نگفت دکتر

کمر درد دارم هرزگاهی درد پهلو اولا داشتم 

پس خطرناک نیست؟ من بخاطر سونو نوشته پایین نگرانم 

نمیگم خطرناک نیست من واسم مشکلی پیش نیومد 

اگرم لکه بینی نداشتی بعد از رابطه یعنی مشکلی نبوده و اینکه اروم انجام بدین

وقتی نزدیکی داشتی و الان حالت خوبه چرا استرس داری دیگه وقتی بده ک لکه بینی داشتی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤