2777
2789
عنوان

دکتر آب پاکی ریخت تو دستم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5965 بازدید | 71 پست
شما تجربه داری؟؟؟

تو خانواده من مشکل دیگه ای داشت چند تا دکتر رفتیم ، یکیشون گفت هر کدام از همکاران من گفت عمل بدانید واسه پوله. 

یکجا دیگه رئیس بیمارستان داشت به دکتر میگفت تخت ها خالی است چند نفر رو بفرست واسه بستری شدن. 

فهمیدم اینها هم دنبال پول هستند. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عکس رنگی دادم .لاپاراسکوپی کردم..کلی هم سونو واژینال همه نرمال 

چرا احساس میکنم دکترت خرابکاری کرده ، برو پیش یه دکتر بهتر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
تو که تو تاپیک قبلیات گفتی یه دختر ۴ ساله داری چطور میگی نازایی ۱۴ ساله داری 

دختره همسرمه..یکم بیشتر تاپیکامو بخون

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
دختره همسرمه..یکم بیشتر تاپیکامو بخون

لطفاً لطفاً لطفاً منو ببخش که اشتباه و زود قضاوت کردم از ته قلبم ازت معذرت می‌خوام خواهش میکنم منو ببخش من از قضاوت اشتباه واقعا میترسم ببخش منو 🥺🥺🥺انشالله هر چه سریع تر به نی نی خوشگل بیاد بغلت