2777
2789
عنوان

شوشو.و.اقدام

305 بازدید | 127 پست
آقا من چقد ازین 2کلمه بدم میاااد 😂😂😂
ینی این دو کلمه رو از نینی سایت بگیری فقط خواهر شوهر، مادر شوهر میمونه
نکنید آقا
شوشو اووق
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الینا جون
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
فکر کردم میخوای از اقدام با شوشو بگی پریدم تو
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗
همراز عاشقتم ینی
تازه فکرکردم تصویریه. خورد تو ذوقم 😂😂😂
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗
کیوکوشین من خ بدم میاد خصوصا اینکه میگن نیم ساعت پیش اقدام کردیم هر شب اقدام میکنیم روزی سه بار اقدام میکنیم همش در حال اقدامیم خب آخه لازمه اییشششش
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792