2777
2789
عنوان

عبای عربی

212 بازدید | 9 پست

سلام خانما عبا خریدم چادر عبا نه از این مانتو عبایی ها 

بعد قسمت کمر که چادر معمولی ها دوخت دارن این عباها یه تیکه پارچه دارن که میشه برای بلندتر کردن قدشون دوختش رو باز کنی اضافه میشه به قد چادر .

و چون پارچه اش زیاده خیلی سنگینی می‌کنه حالا می‌خوام بدونم به نظرتون میشه اون تیکه رو ببرم سردوزش کنم ؟ کسی تا حالا انجام داده ؟ حالت عبا خراب نمیشه؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ببرش ی خیاط ماهر ما اصلا نفهمیدیم چی گفتی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش ی خیاط ماهر ما اصلا نفهمیدیم چی گفتی

اونایی که عبا دارن متوجه میشن 

ببین چادر معمولی دیدی وسطش دوخت داره که دوتیکه رو به هم وصل کرده؟

عبا به جای اون دوخت پارچه اضافه هست یعنی برش نخورده فقط پارچه به هم دوخته شده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

عبای اصیل میگی خوزستانیا میگن عبا زینبی مدل عبا اونطوری اگر ببری بدنما میشه انگار

آره من از عراق خریدم خودم خوزستانی ام 

می‌دونم همه عبا ها اینو دارن ولی برام زیادی سنگینی می‌کنه انگار از سرم می‌کشه 

اونایی که عبا دارن متوجه میشن  ببین چادر معمولی دیدی وسطش دوخت داره که دوتیکه رو به هم وصل کرد ...

مامان من از سامرا یکی خرید

میدونم کجاشو میگی

اتفاقا خیلی قشنگه ، برای مراسم سر میکنه شیکه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
مامان من از سامرا یکی خرید میدونم کجاشو میگی اتفاقا خیلی قشنگه ، برای مراسم سر میکنه شیکه

آره منم از عراق خریدم هم گرونن هم شیک فقط یه کم از پشت می‌کشه چون سنگینه گفتم شاید بشه اون تیکه رو قیچی کنم سردوزش کنم😅

آره من از عراق خریدم خودم خوزستانی ام  می‌دونم همه عبا ها اینو دارن ولی برام زیادی سنگینی می‌ک ...

اگر خوزستانی ببر خیاط عبا دوز بپرس نه خیاط معمولی ، چون عبا دوزی کار هر کسی نیست

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اگر خوزستانی ببر خیاط عبا دوز بپرس نه خیاط معمولی ، چون عبا دوزی کار هر کسی نیست

والا خیاط ها هیچ کاری رو نمی‌گن نمیشه ازت میگیرن بعد که خراب شد میگن مدلش اینجور بوده دلم نمیاد خراب بشه گفتم شاید بشه خودم درستش کنم