2777
2789
عنوان

خوردن مایع ظرفشویی توسط بچه

1279 بازدید | 18 پست

بچه فامیلمون رفته مایع ظرفشویی خورده

بچه اس حالیش نمیشه که

یکم مایع ظرفشویی خالی شده زیادم نخورده

الان چیکار کنیم 

کنجکاو بوده خورده

الان گلوش یکم میسوزه

چه دل بی خیالی دارین 

ننه بابا نداره برش دارن سریع برسوننش بیمارستان ؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این حد جدیه؟

بله امکان مسمویت هست 

یعنی واقعا الان عین خیالشون نیست ؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نمیدونم خیلی یهو اتفاقی دیدم داشت می‌خورد سریع بدو بدو رفتم پیشش

شیر‌زیاد‌بدین‌بهش‌بعد‌ببرین‌بیمارستان

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

هم سمی هم شیمیایی مجبورش هم نکنید استفراغ کنه دهنش و بشورید سریع ببریدش بیمارستان

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
هنوز علائمی نشون نداده که بریم دکتر فقط یکم گلوش میسوزه

کلا درد گلو شروع علائم هست دیگه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.