2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

93 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. واسه هشت ساعت کار چهار و نیم همونم تیکه تیکه می ده. باید ازش حقوق گدایی کنیم. حالا کار بهتری واسم جور شده که بیمه و حقوق خوب داره. یه هفتست می رم کار جدید. ولی نگفتم بهش. اگه بگم دیگه نمیام حقوقمو نمی ده. چی کار کنم بتونم حقوقمو بگیرم و نرم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم برو شکایت کن همون حقوق نداده بهانه ای نرفتن اداره کار برو بگونه حقوقم داده ونه بیمه ریخته ببین ...

چند سال پیش ازش شکایت کردن به جایی نرسیدن. چون اونجا آشنا داره 

چطوری کماکان هنوز اونجا موندی و به کار کردن در اونجا ادامه میدی؟🤔 حتی اگه حقوقت رو هم ندن فقط از ا ...

می گم که یه هفته ست نرفتم و می رم یه کار دیگه. ولی نمیشه که پولمو نگیرم. زحمت کشیدم. بی خوابی کشیدم. به همین راحتی بذارم حقمو بخوره؟ 

می گم که یه هفته ست نرفتم و می رم یه کار دیگه. ولی نمیشه که پولمو نگیرم. زحمت کشیدم. بی خوابی کشیدم. ...

اوّل ازشون بخواه که پولت رو بدن اگه ندادن برو شکایت کن ولی در هر صورت دیگه اونجا کار نکن 

امیدوارم با وعده و وعید های دروغین که حالا وضع مون داره خوب میشه شما رو فریب ندن و دوباره به سر کار بر نگردونن!

۶ سال از عمر گرانبها رو اونجا هدر دادی هر چند تجربه آموختی 

ایشالا این تجربه باعث پیشرفت شما در کار جدید بشه

امیدوارم با وعده و وعید های دروغین که حالا وضع مون داره خوب میشه شما رو فریب ندن و دوباره به سر کار ...

آره. فعلا نباید بگم که دیگه نمی خوام بیام. چون پول نمی ده. باید پولمو بگیرم فعلا به یک کلکی. ولی نمی دونم چطوری