2821
2789
عنوان

خواهرم میگه

181 بازدید | 9 پست

بابام رو راضی کردم من و رامین(داداشم) خیلی باهاش حرف زدیم با شوهرت بیاین با هم بریم تهران 

ولی شوهرم میگه من به هیچ وجه بعد حرفی که بابات بهم زد پا توی خونشون نمی ذارم تو رو هم نمیخواستم بذارم بری ولی حالا که خواهرت اومده برو و زود میام دنبالت

بابام بهش گفته بود دخترم رو طلاق بده تو از کار افتاده ای بچت رو هم میندازه 

پسر عموش میخوادش

حالا برم یا نرم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

حرف مدرتون که واقعا بد بود

خصوصا اگه بخاطر مریضی همسرت و کارنکردنش اینطور گفته باشه

ولی اونا خانوادتن تو باید بری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نمیدونم شاید بگی کینه ایی یا هرچی ولی اگه همین حرفو پدرشوهرت میزد شما هلک و تلک پا میشدی میرفتی خونشون؟ شوهرتم مرده غرور داره خو

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف مدرتون که واقعا بد بود خصوصا اگه بخاطر مریضی همسرت و کارنکردنش اینطور گفته باشه ولی اونا خانوا ...

کار میکنه از صد تا آدم سالم بیشتر کار میکنه و سر حاله مشخص نیست بیماره 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
نمیدونم شاید بگی کینه ایی یا هرچی ولی اگه همین حرفو پدرشوهرت میزد شما هلک و تلک پا میشدی میرفتی خونش ...

نه کاملا حرف شما درسته من دوست ندادم برم شوهرم واسم خیلی مهمتره ولی خواهرم رو چکار کنم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
کار میکنه از صد تا آدم سالم بیشتر کار میکنه و سر حاله مشخص نیست بیماره 

بنده خدا

خداحفظش کنه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه کاملا حرف شما درسته من دوست ندادم برم شوهرم واسم خیلی مهمتره ولی خواهرم رو چکار کنم

نمیدونم ولی به خواهرتون بگو خیلی دخالت نکنه تو این مسائل میدونم هدفش کمک کردنه ولی حرف پدرتون واقعا زشته ترجیحا تا جای ممکن احترام سوهرتو نگه دار و براش ارزش قائل شو اگه مرده محترمیه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی