2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم ناراحت شدم

385 بازدید | 32 پست

چند وقت ماشین ثبت‌نام کردیم ماشین هنوز ندادن چهار ماه شده شوهرم دیگه خسته شده رفت دیروز ی ماشین دست دوم خیلی داغون خرید کرده ولی از ی زن ماشین خریده کارت ماشین دیدم خیلی داغون شدم آخه حساسم 

بعد دیدم ی مباعینانه هم تو کیف پولش بود  صورتی بود برگش ک بالاش پاره بود یکم گفت چون از دفترچه کنده اینطوریه  ولی مباعینانه موتور بود خط زده بود نوشته بود خودرو پراید به اسم مرد بود گفتم تو بلاخره از ی زن ماشین خرید کردی یا مرد ک قولنامه مرد نوشته شده کارت ماشین ک هنوز به اسم زنه گفت ماشین از ی دلال خریدم گفتم پس این کارت چیه گفت چون اون مرد هم تازه از ی زن خریده دیگه وکالت داره نرفته به نام بزنه حالا اعصابم خیلی خورده ک دروغ میگه یانه برای زن هست یا مرد چون خیلی سرم داد زد ک مگه زن هم باشه مگه خراب من باهاش رابطه جنسی دارم ک اینطوری می‌کنی

جدای از این خیلی مباعینانه مشکل داشت چون کاربنی بود هم پاره بود هم موتور سیکلت خط خورده بود زده بود خودرو سواری پراید یعنی در اصل برای موتور سیکلت بود اون مباعینامه نمیتونم شوهرم چرا اینطوری مباعینامه اونم کاربنی ک برای موتور سیکلت هم بوده قبلا نوشته اینطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت حق داره سرت داد زده منم باشم از همچین شریکی زندگی که بهم اعتماد نداره خسته مشم

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

اون مبایعه نامه رو اطلاع ندارم ولی انقدر تو نی نی سایت نچرخید و الکی به شوهراتون گیر ندین. 

فروشنده خانم بوده،  دلال اقا. 

این کجاش ایراد داره؟!؟؟ 

ندیدین تاحالا خانم ماشین به نامش باشه؟! 🙄🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ولی دروغ نمیگه واقعا ممکن از دلال خریده باشه دلال وکالت نامه میگیره به نام نمیزنه منم همینجوری ماشین فروختم بعدم از زن بخره چی میشه؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
وا اصلا از زن خریده باشه مگه چی!من خودم تا حالا ۴ تا خونه به مرد فروختم!خوبی تو!

برادرشوهرم از یک خانم خونه رو اجاره کرده،  خب طبیعتا ارتباط تلفنی ضروری هست. 

باید جاریم زندگی رو زهر کنه؟ 😑🤧

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

امیدوارم همیشه اون دغدغه زندگیت همین خط خوردگی موتورسیکلت و نوشتن پراید باشه دو روز دیگه وکالت میزن ...

و همچنین پاره بودن وکالت نامه 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
وا اصلا از زن خریده باشه مگه چی!من خودم تا حالا ۴ تا خونه به مرد فروختم!خوبی تو!

بنظرتون مباعینامه اش چون برای موتور بوده و خط زده نوشته شده پراید عجیب نیست و بالاش یکم پاره بود گفت چون کاربنی هست اینطوریه پاره کرده از بالا