2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

220 بازدید | 21 پست

رفته زیارت برام پیرن گرفته قرمز براجاریم ابی بنظرتون کدوممونو بیشتردوسداره😂😂😂😂

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگش زدم میگه پیرن برات گرفتم حالا نمیدونم منظورش چ پیرنیه ساحلی یاچی بعد گفت برای توقرمز برا جاریت ابی و براشوهرم عطر ویه دست لباس برا پسرم هواپیما وکفش ولباس گرفته چرابرای من کم گرفته

زنگش زدم میگه پیرن برات گرفتم حالا نمیدونم منظورش چ پیرنیه ساحلی یاچی بعد گفت برای توقرمز برا جاریت ...

:/ طلب ک نداری از بنده خدا هرچی گرفته گرفته دیگه چرا بعضیا اینقد چشم گشنه ان

بعدشم پیراهن درسته پیرن چیه:/

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
زنگش زدم میگه پیرن برات گرفتم حالا نمیدونم منظورش چ پیرنیه ساحلی یاچی بعد گفت برای توقرمز برا جاریت ...

جدی میگی؟ 😐😐😐😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
قرمز یعنی دوست داشتن  گل رز قرمز یعنی عشق اتشین

خداکنه چون ماهم قراره بریم دنبالش فرودگاه یک ساعت ونیم تاشهرمون فاصله داره خودمون اصرارکردیم بریم دنبالش امشب 

:/ طلب ک نداری از بنده خدا هرچی گرفته گرفته دیگه چرا بعضیا اینقد چشم گشنه ان بعدشم پیراهن درسته پیر ...

دستت دردنکنه یعنی من گشنم🥲

:/ طلب ک نداری از بنده خدا هرچی گرفته گرفته دیگه چرا بعضیا اینقد چشم گشنه ان بعدشم پیراهن درسته پیر ...

ولی من میدونم درکنارش زعفران و اسپند ونبات واینا هم برام اورده صدرصد😄

همین که براتون هدیه گرفته و به یادتون بوده یعنی دوستتون داره ، دیگه چرتکه انداختن کار درستی نیستااا اینکه چرا کم یا زیاد... خیلیها معرفت حتی خداحافظی کردنم ندارن دیگه چه برسه هدیه بیارن.. بجای اینکه دنبال این چیزها باشین لطفا تشکر کنید 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰