2789
توتاپیک پربازدید دیدم اما معنیش رو نمیدونم

علاقه به قسمت از بدن جنس مخالف

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علاقه به قسمت از بدن جنس مخالف

نه خیر

اولا فیتیش اشتباهه

و فتیش درسته 

دومن فتیش یعنی هر علاقه ای که منجر به ارضا شدن بشه 

و صرفا قسمتی از بدن نیست میتونه یه نوع لباس خاص و یا هر چیز دیگه باشه 

توتاپیک پربازدید دیدم اما معنیش رو نمیدونم

علاقه  یا کشش جنسی  به  شی یا یکی از اندام جنس مخالف.  شی مثل لباس زیر  .جوراب .    اندام مثه پا . فتیش رفتار  هم یعنی مثلا با دیدن ادرار کردن جنس مخالف ارضا میشن . 

با دیگران می میخوری با ما چرا تلو تلو!؟
نه خیر اولا فیتیش اشتباهه و فتیش درسته  دومن فتیش یعنی هر علاقه ای که منجر به ارضا شدن بشه&n ...

اخه عزیزم  الان فتیش نوشتنش یا فیتیش نوشتنش خیلی مهمه برات؟

دومن من گفتم علاقه  وقتی علاقه ای صورت میگیره ک ارضا هم صورت میگیره

و اینکه من کلی گفتم نگفتم کجای بدن

ک شاره ب لباس میکنید

بله حتی فیتیش بو هم داریم

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
اخه عزیزم  الان فتیش نوشتنش یا فیتیش نوشتنش خیلی مهمه برات؟ دومن من گفتم علاقه  وقتی علاق ...

اره درست نوشتنش خیلی مهمه 

:Fetish 
a form of sexual desire in which gratification is strongly linked to a particular object or activity or a part of the body other than the sexual organs.

اره درست نوشتنش خیلی مهمه  :Fetish  a form of sexual desire in which gratification is s ...

باشه قربون سوادت🙏