2777
2789
گربه بی حقوقه راس میگن  جای چرب تر پیدا کرده  سگو با چوپ بزنی نمیره

اصن بچه شکمو نبود تازه بیرون خودش گنجشک شکار میکرد نیازی به غذای چرب بقیه نداشت

مگه اینکه صاحب کفترا گرفته باشنش

گربه بی حقوقه راس میگن  جای چرب تر پیدا کرده  سگو با چوپ بزنی نمیره

این چیه میگی 

گربه مدلش با سگ کلا فرق داره مثل این که انسان رو با میمون مقایسه کنی همینقدر مسخره

گربه ایشون خیابونی بوده یعنی میرفته و برمیگشته گربه خونگی که نبوده  

گربه توی خیابون هزار و یک بلا سرش میاد یکیش تصادف یکیش دعوا با گربه های دیگه یکی سم دادن بهش و …. احتمالا براش مشکلی پیش اومده که بعد یک ماه نیومده چون گربه ها خیابانی فقط در قلمرو خودشون تردد میکنن

استارتر امکان داره یه از خدا بی خبری تو گونی کرده باشه برده باش جای دور ولش کرده باشه که برنگشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی مرسی اگ یکی تصادف کنه ببرتش دکتر بعد نخواد نگهش داره دکترش چیکارش میکنه؟ میسپاره ب پناهگاه؟

نه به بقیه مراجع کننده هاش میگه بلاخره یکی به سرپرستی میگیرتش

اصولا دامپزشکی ها خودسون یه محل کوچیک دارن برای پانسیون

اصن بچه شکمو نبود تازه بیرون خودش گنجشک شکار میکرد نیازی به غذای چرب بقیه نداشت مگه اینکه صاحب کفتر ...

احتمالش هست قطعا اتفاقی افتاده گربه نباید بیرون بره برای سلامتی خودتم شده نباید میزاشتی بیرون بره و شکار کنه

احتمالش هست قطعا اتفاقی افتاده گربه نباید بیرون بره برای سلامتی خودتم شده نباید میزاشتی بیرون بره و ...

اخه خیلی بیقراری میکرد بااینکه عقیم شده بود بازم هی مبخواست بره بیرون بچرخه

اخه خیلی بیقراری میکرد بااینکه عقیم شده بود بازم هی مبخواست بره بیرون بچرخه

باید سرگرمش میکردی کاریه که شده فعلا صبر کن ببین چی میشه امیدوارم برگرده 

خیلی سخته آدم پتشو گم کنه درکت میکنم 

باید سرگرمش میکردی کاریه که شده فعلا صبر کن ببین چی میشه امیدوارم برگرده  خیلی سخته آدم پتشو گ ...

واقعا خیلی سخته هرجای خونه رو نگاه کنی یادش میوفتی

اگه تصادف کرده باشن برده باشنش دکتر، دکتر کجا نگهش میداره؟

واقعا خیلی سخته هرجای خونه رو نگاه کنی یادش میوفتی اگه تصادف کرده باشن برده باشنش دکتر، دکتر کجا نگ ...

یه اتاق دارن توی مطبشون هر دکتری داره اصولا برای پت هایی که مریضا یا باید مثلا چند روزی بهشون سرم و آمپول این چیزا بدن و صاحب پت نمی تونه هر روز پتشو ببره بیاره پتشو میزاره اونجا بهش میگن پانسیون 

واقعا خیلی سخته هرجای خونه رو نگاه کنی یادش میوفتی اگه تصادف کرده باشن برده باشنش دکتر، دکتر کجا نگ ...

ببین من گربه ام یه بار خواب عمیق بود توی کمد دیواری، کمد دیواری یهو باز شد افتاد کف اتاق ببین گیج میزد داشتم می مردم ها منو نمیشناخت بی قراری میکرد حالا شوهرم نبود خارج شهر بود نزدیک غروب تنهایی برداشتمش بردم دکتر تا معاینه کرد و گفت چیزی نیست بزار بخوابه خوب میشه مردمو زنده شدم

دیگه نزاشتم توی کمد دیواری بخوابه