2777
2789
عنوان

پنکک لاکچری کوین

9378 بازدید | 6 پست

سلام 

بچه ها کسی از پنکک لاکچری کوین استفاده میکنه ؟میخوام خرید اینترنتی کنم نمیدونم واقعا با کیفیت یا نه ، و رنگبندیش نمیدونم آیا شماره 102 خوبه برای پوست روشن ؟

ممنون میشم تجربه هاتون بگید 

من ی زمانی میفروختم اینا هم تست حیوانی ندارن و گیاهی ان. خیلی خوبن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم ممنونم برای پوست روشن شماره 102 خوبه بگیرم ؟میخوام خیلی تیره نباشه روشنم نباشه 

شما که توقسمت فروش بودین حتما میتونید راهنمایی کنید آیا این محصول فیک هم داره ؟ ببینید بعضی سایتا زدن 220 تومن اما یه پیج تو اینستا که خب خیلی ها خرید میکنن ، داره 350 تومن 

مبخوام بدونم آیا فیک که ارزونتره یا نه ؟

شما که توقسمت فروش بودین حتما میتونید راهنمایی کنید آیا این محصول فیک هم داره ؟ ببینید بعضی سایتا زد ...

فیک نداره اینا ولی فروشش خیلی زیاده اونایی ک میفروشن خیلی گرون میدن وگرنه قیمت اصلیش همونیه ک رو سایته .اینا بازاریاب هستن نباید روی قیمت محصول بکشن چون پورسانت میده شرکت بهشون.ولی سواستفاده میکنن دقیقا هم ب این دلایل من ادامه ندادم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚