2777
2789
عنوان

مادر با مشکل روحی روانی

281 بازدید | 8 پست

تابحال کسی بوده که به این نتیجه برسه مامانش مشکل داره ،من مامانم از بچگی اذیتمون میکرد با حرفاش با کاراش فقط یه خواهر و داداشمو دوست داشت که اونا رو هم مثل خودش تربیت کرده یعنی اونا هم دوست دارن دیگران رو اذیت کنن و بشدت دلخرابن،الان من و دو تا از خواهرام از دست مامان و این یکی خواهر و برادر انواع و اقسام بیماری گیرمون اومده شدیم مثل پیرزنا ما هم بخدا مشکل اعصاب گرفتیم اصلا دلمون شاد نیست چیکار کنیم کسی اینجا هست شرایطش مثل ما بوده باشه

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
الان اونایی که مادراشون فرشته آسمونی هست میان میخورنت

نه من نمی‌گم مادرم بد هست فقط متاسفانه تربیت کردن رو بلد نبوده با دو نفر دلسوزی های بیجا کرده که خودش هم الان داره تاوان پس میده ماها هم که برامون دلسوزی نکرده و درست تربیت شدیم داریم اذیت میشیم از دستشون کلا من خیلی از چیزها رو از دوستام یاد گرفتم مامانم هیچی جز فحش و نفرین از بچگی یادمون نداده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شرایطت رو نمیدونم

اما واقعن میخوای سه نفر و تغییر بدی؟

تو کاری جز فاصله گرفتن و دوری نمیتونی بکنی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
من شرایطت رو نمیدونم اما واقعن میخوای سه نفر و تغییر بدی؟ تو کاری جز فاصله گرفتن و دوری نمیتونی بک ...

ن تمام تلاشمونو کردیم تغییر نکردن حداقل می‌خوایم مادرم تغییر کنه که با پنجاه و اندی سن بعید می‌دونم کاش عضوی از این خانواده نبودم

ن تمام تلاشمونو کردیم تغییر نکردن حداقل می‌خوایم مادرم تغییر کنه که با پنجاه و اندی سن بعید می‌دونم ...

اصلن توقع نداشته باش تغییر کنه

حتی یک درصد

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
اصلن توقع نداشته باش تغییر کنه حتی یک درصد

خب میدونی هر وقت هم فاصله گرفتم عین خیالش هم نبوده پس من با کی رفت و آمد کنم هر چند وقتی هم رفت و آمد میکنم جز اعصاب خوردی چیزی برا آدم نمیزارن