2789
عنوان

عشق قدیمی🥲

410 بازدید | 9 پست

یه پسری بود توفامیل خیلی منو دوس داشت

انقدر بهم توجه میکرد

انقدررر با احساس بود 

قیافه اش خیلی شبیه بابک جهانبخشه صداش هم حتی شبیهشه 

تقریباهم سن بودیم 

اخلاقهامون یه جور بود هردو درونگرا واحساسی 

من خیلی زود ازدواج کردم خودمم نفهمیدم چیشد😁

انگار قسمت اینطور بود

امروز دیدمش یهو قدیما اومد جلوچشمم

چقدر دنیا بالا وپایین داشت واسم با این سن کم🥲

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز خیلی بالا و پایین در پیش داری زندگی اینقدر بالا و پایین ببردت که که همه اینها فراموش بشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

هنوز خیلی بالا و پایین در پیش داری زندگی اینقدر بالا و پایین ببردت که که همه اینها فراموش بشه 

دیگه بیشتر از این؟🥲

این قضیه عشق قدیمی کوچکترین و قدیمی ترینش بود قضیه واسه ۸ سال پیشه 

الان درگیر کار وبچه داری و همه چی وهمه دغدغه ای شدم 

ولی بازم یاداوری اون سالها قشنگ وغمگینه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
معرفیش کن ب من

بیا واسه تو😁 

جدا خیلی پسر خوبیه به چشم برادری 

انقدر اروم ومودبه کلی کازهای آشپزی وپخت کیک وایناهم میکنه 

انشالله خوشبخت بشه یه دختر لایقش گیرش بیاد

خب ایدی اینستاشو بده بهم ثواب میکنی

ندارم آیدیشو عزیزم دنبالش نمیکنم

دیگه بیشتر از این؟🥲 این قضیه عشق قدیمی کوچکترین و قدیمی ترینش بود قضیه واسه ۸ سال پیشه  الان ...

آره خیلی بیشتر از اینهایی که گفتی . چرخ بازیگر خیلی بازیچه داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .