2777
2789
عنوان

کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
آره من بعضی وقتا میگم زشت نیست من نمیدونم این چیزارو😂😂 بعد میگم ای بابا بذار زشت باشه حوصله ندارم ...

بعد اینکه من به شوخی بهش گفتم ساعت ۸ اومدی سرکار همچین اخمی کرد گفتم چرا اخم کردی گفتم سرپرست سو استفاده میکرد خیلی ناراحت شدم ازش گفتم تو زیادی ترسو هستی گفت اره من اینجوری و اونجوری هستم 

والا منم فقط موضوع خودم برام مهمه 

من ی همکار تازه استخدام دارم پیش من آموزش میدید یعنی دیوونم کرده بودا

من داشتم کار یادش میدادم هی میپرسید فلانی چند سال سابقه اس؟ چقد میگیره؟ وضع مالیش خوبه‌؟

میگفتم نمیدونم میگفت وای چطوری نمیدونی ۲ ساله اینجا داری کار میکنی

اینقد این حرفارو زد ک آخرش گفتم والا من فضول مال و اموال مردم نیستم ب رئیسم گفتم من نمیتونم آموزش بدم این حواسش همه جا هست جز یادگرفتن کارش 

درکشون نمیکنم واقعا

البته اونام مارو درک نمیکنن😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی یه جوره ، منم ده ساله شاغلم انقدر آدم عجیب و متفاوت دیدم ، یکی نداره آرومه یکی زیاد داره حرص و ...

آفرین به شما 

حسادت هم زیاد دارن خیلی 

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
هرکی یه جوره ، منم ده ساله شاغلم انقدر آدم عجیب و متفاوت دیدم ، یکی نداره آرومه یکی زیاد داره حرص و ...

آخه این از افتخاراتش هست اخبار کار  من که  برام آلرژی زا من میگم ما پول در میاریم راحت باشیم نه اینکه همش دنبالداحبار کار باشیم 

بعد اینکه من به شوخی بهش گفتم ساعت ۸ اومدی سرکار همچین اخمی کرد گفتم چرا اخم کردی گفتم سرپرست سو است ...

اصلا ب نظرم تو محیط کار با کسی صمیمی نشو مگر اخلاقش مثل خودت باشه ک کم پیش میاد 

همش دردسره این صمیمیت 

والا اینجور خوبه  این تو ماموریت همش غیبت از کارمندها

سعی کن ارتباطات جدید داشته باشی من الان هفده ساله شاغلم تو هشت سال اول یه جا بودم وقتی استخدام شدم خب از همه کوچیکتر بودم خیلی دوسشون داشتم و صمیمی بودیم بعد چند جا جابجا شدم و در نهایت الان هفت ساله ستاد مرکزم بعد همون ادما بعدمن چهارتاشون اومدن ستاد و من در عجیم چطور با اینا صمیمی بودم اونقدر همکار بهتر و تاپ بعدشون دیدم قابل مقایسه نیستن الانم باهاشون احوالپرسی داذم تو یه سالن هستیم اما فقط با همفکرام و ادمای مثبت تر رابطه فراتر از همکاری دارم شما هم مطمئن باش محیطتون پره از آدم مثبت و شاد 

من ی همکار تازه استخدام دارم پیش من آموزش میدید یعنی دیوونم کرده بودا من داشتم کار یادش میدادم هی م ...

آخه  میدونی چی اعصابم رو خورد میکنه حس خودشیفتگی که من اخبار کار دارم از همه بهترم  با افتخار میاد میگه فلانی جابه جا شد این اون شد بتو چه آخه 

سعی کن ارتباطات جدید داشته باشی من الان هفده ساله شاغلم تو هشت سال اول یه جا بودم وقتی استخدام شدم خ ...

اره ولی می دونی چیه متاسفانه چون باهم صمیمی بودیم خیلی چیزها اونواززمن میدونه خیلی چیزها من از اون  این آزارم میدهدکات کنم 

سعی کن ارتباطات جدید داشته باشی من الان هفده ساله شاغلم تو هشت سال اول یه جا بودم وقتی استخدام شدم خ ...

متاسفانه خیلی از رازهای مگو منو اون میدونه خیلی از رازهای مگو اونم من میدونم 

متاسفانه خیلی از رازهای مگو منو اون میدونه خیلی از رازهای مگو اونم من میدونم 

اشکال نداره منم با همون قدیمیا همینجور بودم عروسیم اومدن دردردل کردیم همه چیز همدیگه رو میدونستیم از ریز اشنایی با همسر و..  ولی مهم نیست یواش یواش به بهونه شلوغ بودن سرت و کار و...  کم کن رابطت رو 

اشکال نداره منم با همون قدیمیا همینجور بودم عروسیم اومدن دردردل کردیم همه چیز همدیگه رو میدونستیم از ...

اره اخه من حتی راز ی که ممکن به دلیل مسائل ..‌. ..... اخراج بشم بهش گفتم