2777
2789
عنوان

کارمندی

218 بازدید | 33 پست

من کارمندم دوستم کارمنده همکارم فقط دوست داره اخبار منحصر به فرد اداره رو دنبال کنه چ میدونم کی جا به جا شد  حقوقش رفت بالاتر مدیر از کی تعریف کرد بد گفت وای من یکی که واقعا خسته شدم ازاین همه علاقه مندی به اخبار  کار واقعا همه کارمنده و اینجوری هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری نیستم خیلی بیخیالم اما بقیه همکاران دقیقاً همین شکلین به منم میگن برای این بی‌خیالی که چون مدیر همیشه پشتته در حالی که من فقط کار خودمو انجام میدم به نحو صحیح

همیشه به موقع میرم و میام از زیر کار در رو نیستم و ...‌

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

من ب عنوان ی کارمند اصلا نمیدونم کی چقد میگیره یا کی چیکار میکنه

علاقه ای ندارم

ولی تو موضوعی ک ب خودم و پیشرفتم مربوط بشه خیلی پیگیرم 

گاهی اوقات همسرم میگه تو چطوری اونجا کار میکنی هیچیم نمیدونی از بقیه😁

آره پیش میاد هم صحبت از کار هم زندگی شخصی ولی اگه دوست نداری حرفو عوض کن ، همکار من همش از شوهرش نال ...

خیر سرم دوست صمیمی هستم بخدا آلرژی گرفتم از این همه اخبار کار ۶ صبح میریم ۷ شب برمیگردیم خونه واقعا  من فکر میکنم زندگی ابعاد دیگه ای هم داره  هرجفتمون مجرد هستیم از زندگی لذت ببریم چسبیدیم به اخبار کار ماشالا انقدر هم پول دارن  باغ داره خونه داره برای افزایش وام  اداره  ازخوشحالی داشت پر درمیآورد که برای ماشینش طلاهاش رو نمیفروشه والا من هیچی ندارم مستاجر م  خونه مجردی اندازه اون حرصدنمیزنم 

من ب عنوان ی کارمند اصلا نمیدونم کی چقد میگیره یا کی چیکار میکنه علاقه ای ندارم ولی تو موضوعی ک ب ...

منم همینم دقیقاً

ولی بقیه آمار رتبه و طبقه و ...همه چی بقیه رو دارن 

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
خیر سرم دوست صمیمی هستم بخدا آلرژی گرفتم از این همه اخبار کار ۶ صبح میریم ۷ شب برمیگردیم خونه واقعا ...

ابن احیانا همکاران من نیستن که برای ۲۰۰اضافه کار بیشتر کسی گرفته باشه 

کلی جنگ اعصاب راه میندازن 

آره من بعضی وقتا میگم زشت نیست من نمیدونم این چیزارو😂😂 بعد میگم ای بابا بذار زشت باشه حوصله ندارم ...

به خدا منم اصلا حوصله ندارم 

وای بقیه ماشاالله دارن  

خیر سرم دوست صمیمی هستم بخدا آلرژی گرفتم از این همه اخبار کار ۶ صبح میریم ۷ شب برمیگردیم خونه واقعا ...

هرکی یه جوره ، منم ده ساله شاغلم انقدر آدم عجیب و متفاوت دیدم ، یکی نداره آرومه یکی زیاد داره حرص و جوش و خسیس ، یکی بیخیال و تو دار یکی هیجانی و بی اعصاب ، خلاصه بگم تجربه من محل کار اینه که باید سرتو بندازی پایین به هیشکی توجه نکنی 

متاهل هستم