2777
2789
عنوان

به دکتر متخصص زنان چی باید بگم؟

497 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من فردا وقت دکتر دارم از پزشک متخصص زنان 

من مجردم و خدود۳۴ سالمه تا الان هم به متخصص زنان مراجعه نکردم 

میخوام بدونم چی باید بهش بگم که منو از لحاظ بارداری چکاپ کنه یعنی اگه ازدواج کنم باردار میشم یا نه و مشکلات دیگه هم اگه داشته باشم بگه

میترسم بگه مجردی و منو به ازمایش و.. ننویسه من حتی نمیدونم گروه خونیم چیه چی باید بهش بگم تا منو به همه ازمایشات سونوگرافی رحمی و.. بنویسه؟ اسم این ازمایشاتی که باید بگم رو لطفا اگه میدونید بگید 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو تخمدان برات بنویسه فقط اگه ازلحاظ باروری بخوای بدونی

شما سونو تخمدان تجربه دارید؟ رفتن به سونو تخمدان چجوریه من تا الان نرفتم از لحاظ لباس و اینا یعنی باید نپوشیم تو سونوگرافی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

حالا شوهر کن بعد ب فکر بچه و رحمت باش😂

خواستگار دارم اما گفتن سنت زیاده از لحاظ باروری میگن مشکل نداشته باشی میخوام خودمم خیالم راحت باشه اگه بیماری وجود داشته باشه بهشون بگم قبلش

شما سونو تخمدان تجربه دارید؟ رفتن به سونو تخمدان چجوریه من تا الان نرفتم از لحاظ لباس و اینا یعنی با ...

فقط پیراهنت رو میزنی بالا روشکمت بالای ممنوعه ات رو سونو میکنه نیاز نیست لباس تو دربیاری

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

اتفاقا خیلی خوبه که از الان به فکره خیلیا ازدواج میکنن بعد متوجه تنبلی و پلی کیستیک میشن که دیگه دیر ...

ممنونم 🙏

منم میخوام بدونم اگه بیماری هست قبلش به خواستگار اطلاع بدم

فقط پیراهنت رو میزنی بالا روشکمت بالای ممنوعه ات رو سونو میکنه نیاز نیست لباس تو دربیاری

یعنی لباس زیر حتما دارم درسته؟ از روی لباس معاینه میکنن 

رحم و تخمدان که فقط واسه بارداری نیست اونا سالم نباشن کل بدن بانوان بهم میریزه.برین بگین می‌خوام از ...

ممنونم یعنی میخوام برام دارو نده فقط به چکاپ بنویسه پس بهشون اطلاع ندم که مجردم یا مهم نیست مجرد بودن و متاهل بودن تو این موضوع؟