2777
2789
عنوان

نهار چی دارین

332 بازدید | 36 پست

دیشب برنج خوردیم

بنظرتون امروز چی بزارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جمعه ظهر کوبیده داریم،دخترم سرمای خفیفی خورده بدم بهش ضرر نداره براش؟

اگه گلوش نگرفته مشکلی نیست چون گلو گرفته اشه چیزی از گلو ادم نمیره پایین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر جمعه ظهر کوبیده داریم،دخترم سرمای خفیفی خورده بدم بهش ضرر نداره براش؟

تب نداشته باشه مشکلی نیست.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

کشک بادمجون

کتلت

خوراک لوبیا با نون

آشهای مختلف

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

سلام خوبین باردارم خیلی نگرانم میشه درخداست دوستیمو قبول کنی الان استراحت مطلقم

سالتو اینجا بپرس

سالتو اینجا بپرس

چون تو یه تاپیکی جواب ی خانم رو داده بودین نوشته بودین با استراحت مطلق تا هفته ۴۰ میتونی برسی خواستم اگر تجربه دارید بهم بگید لطف میکنید.

من دوقلو حامله ام سونوگرافی ۱۰ روز پیش داشتم گفتن طول سرویکس ۴۲ هست و دهانه رحم ۲ سانت باز شده و منم استراحتم الان اوایل هفته ۲۸ هستم آمپول ریه ده روز پیش زدم و هر روزم با استرس و افسردگی میگذره

چون تو یه تاپیکی جواب ی خانم رو داده بودین نوشته بودین با استراحت مطلق تا هفته ۴۰ میتونی برسی خواستم ...

انشالله خدا برات نگه داره 

استراحت مطلق مطلق مطلق شو 

حتی لگن زیر پات بزارن برای دفع

پاهاتو بالاتر از سطح بدنت بزار

امپول و قرص ضد انقباص باید بخوری

خودت دکتر تری کسیو بفرست بره بجات دارو بگیره بیاره بده بخوری