2777
2789

انفولانزا که عفونت نیس ویروسه

ولی خوب اگه عفونت گرفته دز انتی بیوتیک رو کامل کن خوب میشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم آنفلانزا گرفتم،البته الآن دیگه خوب شدم

ولی خوب سرفه و یکم آبریزش بینی هنوز ادامه داره

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
ببخشید دیدم کسی جواب نداد گفتم شب بزارم ک سایت شلوغه

خواهش میکنم ،پس من همینجا جواب میدم😁

عزیزم به نظرم برای قبل بارداری کافیه ولی تا ۱ میلی‌گرم جا داره که بخوری ،میتونی از داروخونه قرص فولیک اسید ۴۰۰ بخری و در کنار مولتی ویتامینت بخوری و هیچ مشکلیم نداره

الان توی این ویتامین زده ۴۰۰یعنی کمه 

فولیک اسید یه جور ویتامینه که با دوز ۴۰۰ و ۸۰۰ و ۱ میلی گرم داریم ، به نظر من چون تو باردار نیستی و سه ماه هم با همین دوز بخوری کم نیست ولی بازم متخصص زنان بگه بهتره ، من میگم اگه میخوای خیالت راحت بشه ۴۰۰ تای دیگه بخور چون ویتامین محلول در ابه و اگه اضافه هم باشه با ادرار دفع میشه و ضرری برات نداره