2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا ب این راحتی نمیره  آنقدر باید شامپو بزنید 😐

ارایشگره گفت الان که موهاشو تراشیدین دیگه لازم نیست چون شپش به ساقه مو میچسبه واسه همین سرشو‌ تیغ زد که خیالمون راحت شه

با شامپو نمیره بدون کوتاهی مو هم میشد از شرشون راحت شد. 

ی شانه شپش ی شامپو و ی قطره یا محلول مخصوص شپش 

اسم اون قطره قطره کیمیاست شامپو نیکسیترین فقط شپش‌ها رو تخلیه می‌کنه ولی نمیکشه قطره رو کاش میگرفتین قبل کوتاهی من موهام تا روی باسنم بود با یبار استفاده از این قطره کل شپشام رفت کاری که شامپو پرمترین در عرض س ماه نتونس بکنه

با شامپو نمیره بدون کوتاهی مو هم میشد از شرشون راحت شد.  ی شانه شپش ی شامپو و ی قطره یا محلول ...

موهاش بلند بود پر شپش

سری پیش واقعا نابود شدیم تا رفت دیگه مامانم گفت واقعا نمی تونم استرس بکشم واسه همین برد همه موهاشو تراشید

ارایشگره گفت الان که موهاشو تراشیدین دیگه لازم نیست چون شپش به ساقه مو میچسبه واسه همین سرشو‌ تیغ زد ...

وای با تیغ کامل زدیم موهاشو ؟ 

گناه داشت خب 

اگر با تیغ زدیم ک دیگه هیچ 

موهایی نمونده ک شپش هم باشه

موهاش بلند بود پر شپش سری پیش واقعا نابود شدیم تا رفت دیگه مامانم گفت واقعا نمی تونم استرس بکشم واس ...

اخیییی حیف بوده ک 

قشنگ میشستی براش در می‌آوردی ،شونه شستن شامپو 

تراشیدن چرا

ولی عیب ندارع الان شامپو نزنید و برا بعدا هم مراقبت کنید 

وای با تیغ کامل زدیم موهاشو ؟  گناه داشت خب  اگر با تیغ زدیم ک دیگه هیچ  موهایی نم ...

اره سری پیش که گرفت واقعا پدرمون درومد تا اون موهارو تمیز کردیم خودشم اذیت شده بود واسه همین هیچی نگفت

اخیییی حیف بوده ک  قشنگ میشستی براش در می‌آوردی ،شونه شستن شامپو  تراشیدن چرا ولی عیب ن ...

خودشم رعایت نمی کرد خیلی گفتیم شپش زیاده 

ولی الان که موهاشو زدن دیگه قراره رعایت کنه چون گفتیم اگر بازم بگیری همینجور کچل میشی ترسید

2790
2778
2791
2779
2792