2777
2789
عنوان

بچها چرا همش🥲🥲

181 بازدید | 18 پست

چرا همش غمگینم حس میکنم چیزی کم دارم شبا قبل خواب گریم میگیره دلم واسه کسی تنگ میشه که نیستش فعلا شرایط رسیدن  به هم دیگه رو نداریم

خواب ندارم همش بیدارم صبح ها تا ۱۱ خوابم

احساس تنهایی میکنم نمیتونم با کسی حرف بزنم هیچ رفیقی هم ندارم همش احساس بدی دارم من اینطوری نبودم اخه واسه هر چیز کوچیکی گریم‌میگیره هر چیزییی

واسم دعا کنین از جال خودم بیام بیرون نمیدونم‌چمه که انقدر غمگینم

درون گرا ها همیشه اینطورین ؟؟

این درون گرایی نیست افسردگیه پیشنهاد میکنم بری پیش روان شناس

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی ؟  ممنونم بابت این که نظر دادی❤️

اره مطمئنم ، نوسانات خلقی داری این اصلا عادی نیست 

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
نه به درون گرایی ربطی نداره فک کنم مشکل تو ایناس بی انگیزگی دلتنگی غم افسردگی من الانشم بدون دلیل تا ...

نمیدونم چیکار‌کنم

میپرم بی‌دلیل به همه از هر چیز کوچیکی دلخور‌میشم‌خسته شدم از‌این رفتارم🥲🥺

هرکی عاشق شده این حالت هارودرک میکنه حالا فکرکن اینطوری باشی ولی ازحس طرفت بی خبر باشی که دوست داره ...

این که حس بدیه

ولی من احساسم داره خفم میکنه نمیدونم مشکلم چیه به قول دوستمون باید برم روانشناس

اخه دارم تو خودم نابود میشدم شنیدن کی بود مانند دیدن

نمیدونم چیکار‌کنم میپرم بی‌دلیل به همه از هر چیز کوچیکی دلخور‌میشم‌خسته شدم از‌این رفتارم🥲🥺

اگ تازه از هم جدا شدین این حسا عادیه سعی سر خودتو با زندگیت گرم کنی باشگاه برو با دوستات باش خلاصه ک بیکار نشین چون فکروخیال میاره و اینجوری بهمت میریزه

هرکی عاشق شده این حالت هارودرک میکنه حالا فکرکن اینطوری باشی ولی ازحس طرفت بی خبر باشی که دوست داره ...

واقعا کاشکی از دوستداشتن یا دل تنگی‌باشه حس من

وگرنه این نباشه بیشتر اذیت میشم علتش رو ندونم