2777
2789
عنوان

تو جمع که میرم

132 بازدید | 13 پست

اه نمیگم😂 یعنی کم حررررف 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خب چیکار کنیم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
خب چیکار کنیم

نگفتم کاری کنی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب این کم حرفی میتونه به خاطر تیپ شخصیتی باشه  کلا کم حرفی یا تو جمع کم حرف میشی؟؟

کلا کم حرفم ولی تو جمع دوباره بدتر 

واقعا شما که کمک نمیکنی به این بنده خدا واجب هم نیست اظهار نظر کنی عزیزم 

ایشون مگه کمک خواسته ؟ تاپیک زده نوشته توجمع میرم یه اه نمیگم بعدم خندیده خب مشکل کجا عنوان شده مثلا ؟ منم گفتم چیکار کنیم خوب راست میگم و نظر دادن تو تاپیک ازاده فک نکنم مجبور باشم به شما جواب پس بدم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
عزیزم شاید به خاطر کمبود اعتماد به نفس نمیتونی تو جمع صحبت کنی  خوب یکم از خصوصیات اخلاقی خودت ...

آره اعتماد به نفس که کم دارم یخورده

چی بگم گلم سوال نمی پرسی 

ایشون مگه کمک خواسته ؟ تاپیک زده نوشته توجمع میرم یه اه نمیگم بعدم خندیده خب مشکل کجا عنوان شده مثلا ...

خب تاپیک که زدم یعنی راهنمایی می‌خوام دیگه نه اینکه بیای بگی چیکار کنم 

خوب اصلا شما اینو مشکل میدونی؟ ببخشید این دوستمون درست گفته چرا این موضوع رو مطرح کردین؟ کمک میخواین ...

مشکل نمی دونم می‌خوام بدونم نظرتون چیه خوبه یا بد اینجوری 

خب تاپیک که زدم یعنی راهنمایی می‌خوام دیگه نه اینکه بیای بگی چیکار کنم

عزیزم سعی کن خیلی روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کنی 

درسته ساکت بودن زیاد تو جمع وجه خوبی نداره 

خوب تو هم سعی کن وارد بحث بشی اظهار نظر کنی 

فقط خودت میتونی روی خودت کار کنی عزیزم

خصوصیات خوبتو بشمار همیشه