2777
2789
عنوان

سشواره دود کرد

167 بازدید | 8 پست

تو هتلیم اومدم سشوار بزنم(سشوار مال خودشونه) ، مامانم اومد پریزشو تو برق زد ولی یکم محکم زد

بعد من اومدم اروم روشنش کرد یهو دیدم توش نور میزنه بعد دود کرد بو سوختگی اومد بیرون

نمیدونم واقعا‌چرا یهو اینطور شد سکته کردمممممم

اخه چند ساعت قبلش مامانم استفاده کرد مشکلی نداشت منم اصن تا اومدم روشنش کنم اینطور شد اصن باد گرم هم نمیداد یهو توش نور زد بعد شترق حالت طبیعی نداشت😐😐😐

لازم به ذکره هتله یه سری چیزا رو ناقص اورده بود برامون مثلا دمپایی‌نذاشته بود و.. حالا نمیدونم سشواره از قبل خراب بوده یا چی

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سشوارای هتل واسه کاکرد زیاد نیست 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
اخه خیر سرش هتل مثلا خوبیه ولی واقعا سشواراشون بدرد نخورن

سشوارو میزارن الکی واسه ستاره هتل 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
سشوارو میزارن الکی واسه ستاره هتل 

یعنی قلبم اومد تو دهنم یهو دود کرد  بوی سوختگی بد بلند شد سریع از برق کشیدمش 

یعنی قلبم اومد تو دهنم یهو دود کرد  بوی سوختگی بد بلند شد سریع از برق کشیدمش

دیگه به برق نزن خطرناکه ، همیشه سشوار باخودت ببر به اعتبار هتل اعتماد نکن 

دیگه به برق نزن خطرناکه ، همیشه سشوار باخودت ببر به اعتبار هتل اعتماد نکن 

نه اصلا گذاشتمش کنار دیگه 

دیگه اگه سشوار هتل ببینم صد فرسخیش هم نمیرم😐