2777
2789
عنوان

ناراحتم

69 بازدید | 6 پست

یوقتایی خیلی ناراحتم حتی گریم میگیره، تو مسیر احساسی و عاطفی زندگیم  نتونستم درست حرکت کنم، نه همسری نه دوست پسری نه رابطه ای، چه وضعی آخه

الان سی سالمه از بقیه نظرت موفق شدم اما احساسی بشدت الان نیازمندم که کسی باشه برای دوست داشته و دوست داشته شدن 

چیکار میشه کرد اخه

همه ناراحتیم...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن تنها نیستی حتی اگه همه چیت کامل باشه 

اصلا زمونه همینجوری شده شرایط اقتصادی پسرها که اصلا جالب نیست ! برعکس شده الان دخترها تلاش میکنن مستقل باشن و پول در بیارن پسرا دنبال تاپ کیس ان !!

یا اینکه باید انتظارات رو در حد معمول هم پایین تر اورد 

شما چرا؟

اوضاع خوب نیست در کل، هر کسی داره از یه نقطه ای اذیت میشه....

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
میفهمم ، نه خب با آدم هم لول خودم می‌خوام باشم اما اصلا پیش نمیاد

یک بار برای من پیش اومد ۸ سال باهاش دوست بودم راه دور بود خانواده ها رو هم اشنا کردیم 

خودش به راحتی زد زیرش گفت من دیگه حوصله رابطه جدی ندارم چرا ؟ چون نمیخواست مسولیت قبول کنه