2777
2789
عنوان

2ماه نیستی زندگیم

344 بازدید | 26 پست

فکر میکنی هنوز ب یادتم نه جانا تو این ۵۹روز ۱۴ساعت۱۳دقیقه ک رفتی اصلا بت فکر نکردم 

فقط هر روز ۱۰۰بار گوشیمو نگاه میکنم ک پیامتو ببینم 

اعلان مخصوص پیامتو برداشتم ک هر پیامی میاد فکر کنم تویی

هر روز ی پست جدید میزارم وقتی حس کنم دیدبش پاک میکنم 

هر روز پیج اینستا و روبیکاتو چک  میکنم  شاید ی استوری یا پستی از تو  منو ب این خیال ببره ک محمدم هنوز  دوستم داره 😔

راستی فکر کنم توام منو چک میکنی اخه همیشه آخرین بازدیدت ب تازگیه ینی میدونی دلتنگتم و کاری نمیکنی 

من سه بار اومدم پیشقدم شدم راستش دیگ حس میکنم علاقه ای نداری ک پیگیر شم 

اصلا چیشد محمد اون شب  ک خیلی خوب بودی

رابطمون ک اینقدر براش تلاش کردیم. اینقدرخوب بود  ی شبه تموم شد (مث بیماری ک گفت خوبم ولی مرد)

دورت بگردم دلتنگتم

حسرت دیدنت باید تا قیامت داشته باشم

جان جفتمون دارم میمیرم ک ببینیم همو شاید درست شد همه چی😔

دوستت دارت بیتا

طلوع رابطه۱۲/۱۱/۱۳۹۹ساعت ده شب

غروب رابطه۲۶/۶۱۴۰۲ساعت۱۰صبح 

قبیله ینی ی نفر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو دلت تنگ نشد؟

صُبا؛ وقتی از خواب بیدار شُدی! به فکرم بودی؟

شبا؛ موقع خواب نگاه نکردی ببینی من چی نوشتم؟

هیچی نَنِوشتَنم دلتنگت نکرد؟؟ 🥲

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
همین کافی بود برای شروع گریه 

عذرخواهم...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

می دونم خیلی سخت 

دعا می کنم و از خدا می خوام اگه به صلاحت برگرد اگر نه رفتنی هر چی زودتر بره بهتره

بلندشو با صلابت و قوی به زندگیت ادامه بده

منو بارها این زندگی زمین زد تمام ناجوانمردیشو بهم نشون داد همه هستیم که زندگیم در کمال ناباوری به بدترین شکل ممکن دست روم بلند کرد اما بلند شدم ادامه دادم شماهم دوست عزیزم بلند شو ادامه بده هر چند سخت هر چند دشوار

می دونم خیلی سخت  دعا می کنم و از خدا می خوام اگه به صلاحت برگرد اگر نه رفتنی هر چی زودتر بره ...

مرسی از این ک دعام کنی 

خیلی  تلاش میکنم ک فراموشش کنم خودمو مشغول درس خوندن کردم ولی امان از شب

قبیله ینی ی نفر...